Dethleffs Nomad, plads til 5 også i sofagruppen

af Ann Karina
pjcaravan presse 0912 dethleffs

Nomad 530 FSK i 2013 udgaven er kvalitet og luksusferie til 5 personer. Udvendig er det den nye udformning bagerst, der vækker størst opmærksomhed. Et helt nyt design med bløde runde linjer og fint integrerede lygter. Indendørs er det Dethleffs kvalitet på den klassiske måde, skabe og træflader i farven Cypress og elegant afstemte tekstiler i lyse farver, der er en del af den ”ambiente” tilbehørspakke.

Vognen er en stor køjevogn med dobbeltseng i forenden og dermed sovepladser til op til 5 personer. På billedet ses en ny Dethleffs løsning på 5 gode siddepladser i sofagruppen med placeringen ”lænestolen” for bordenden, i sandhed en ægte 5 personers rejsevogn.

Hos PJ Caravan i Roskilde kan du netop nu se en Dethleffs 530 FSK udstyret med gulvvarme, der jo på en helt anden måde er med til at lune på hyggelige feriedage i vognen. Vognen er udstillet på Københavnsvej 277 i Roskilde, hvor der er åbent hverdage fra kl. 10-17.30 – undtagen onsdag, hvor der er lukket – samt lørdage fra kl. 10-15 og søn- & helligdage fra kl. 11-16.

Links:
Relevante Link(s) : PJ Caravan

Prøv også at læse disse indlæg