Adria er Danmarks mest sælgende campingvogn i 2010

af Ann Karina
Adria er Danmarks mest sælgende campingvogn i 2010

Efter at i flere år at have ligget som nummer 2 efter Hobby, er Adria ifølge de officielle statistikker Danmarks mest solgte campingvogn i 2010.

“Det kommer ikke som nogen overraskelse for os at dette er sket. Selv om markedet ikke har haft det så godt de seneste år, er vi blevet ved med at øge vores markedsandel år efter år. Bare sidste år (2010) øgede vi vores markedsandel med 5 % til 26 %. Ikke nok med at vores markedsandel stiger, men vi er også igen begyndt at sælge flere enheder”, siger Helmer Schmidt, der er importør af Adria I Danmark.

Adria er Danmarks mest sælgende campingvogn i 2010
Adria Adora Supreme 472 LU. Dette er en af de vogne der er med til at gøre Adria til Danmarks mest sælgende campingvogn.

Helmer Schmidt fortsætter: “Nøglen til vores store succes, er bl.a. vores brede sortiment. Adrias modelprogram består af alt fra meget små rejsevogne som Action eller den populære topsællert Adora 472 LU, helt op til de store luksuriøse campingvogne som vores Alpina 743 Supreme i 100% glasfiber. Netop vores store erfaring med glasfiber er også en afgørende faktor. Vi har i mange år udviklet miljø og personale venlige arbejdsprocedurer omkring fremstillingen af dele til campingvogne i glasfiber. Og vi er nok en af dem i den Europæiske campingindustri der har den største erfaring i dette. “

Adria er Danmarks mest sælgende campingvogn i 2010
Selv Adora serien er nu i 100 % glasfiber

“Samtidigt er der rigtigt meget udstyr som standard i en Adria, som du skal betale ekstra for i mange af de andre vognmærker. Hos os får du hvad du ser og der kommer ingen grimme ekstraudgifter. Man får rigtigt meget campingvogn for pengene”, siger Helmer Schmidt, og fortsætter:

“Da vi som importører er lagerførende i Danmark, kan Adrias gode brede forhandlernet levere de fleste vogne med meget kort varsel. Og dette gælder selvfølgelig også reservedele. Vi sørger også for fra vores side at sikre os at den campingvogn vi sender ud til forhandleren er helt i orden. Vi har eget værksted og her kommer alle Adria campingvogne importeret til Danmark, igennem et grundigt check inden de bliver sendt ud til forhandleren.”

Adria er Danmarks mest sælgende campingvogn i 2010
Adria tilbyder alt fra lette rejsevogne til større mere luksuriøse vogne som denne Alpina med masser af plads

“Vi har gode forventninger til den kommende sæson og jeg er sikker på, at der kommer til at køre mindst lige så mange Adriaer på vejene de næste mange år”, slutter Helmer Schmidt.

Links:
Relevante Link(s) : Adria

 

 

Prøv også at læse disse indlæg