Årets campingtrækker kåres på Biler for Alle

af Ann Karina
Årets campingtrækker kåres på Biler for Alle

Som noget helt nyt kåres Årets campingtrækker 2012 på Skandinaviens største biludstilling, Biler for Alle i Herning. Det sker, når biludstillingen finder sted i weekenderne 21.-23. okober og 28.-30. oktober.

Der har bogstavelig talt været kamp til stregen i dysten om titlen “Årets campingtrækker 2012”. I alt otte biler er blevet testkørt og vurderet af en jury bestående af to motorjournalister, én politibetjent, én forbruger og tre campingeksperter fra Dansk Camping Union (DCU), som rummer godt 200.000 medlemmer.
 
De otte biler, der blev testet, er Citroen C4, Ford Gr. C-Max, Hyundai i40, Kia Sportage, Mitsubishi ASX, Nissan Juke, Peugeot 508 og Volvo V60.
 
Vinderen kåres, når MCH Messecenter Herning d. 21. oktober slår dørene op til Biler for Alle. Det er første gang, at DCU afslører vinderen af Årets campingtrækker på biludstillingen i Herning.
 
– På biludstillingen i Herning er der der er stort fremmøde af bilkøbere og campister. Og det er netop dem, forbrugerne, vi gerne vil give et professionelt indsigt i, hvilken bil der er bedst til campingferien – både hvad angår sikkerhed, brændstofforbrug og køreegenskaber. Og det er netop det, som vi vil skabe opmærksohed omkring, siger Stefan Rosendal, teknisk chef, Dansk Camping Union (DCU).
 
– Vi er glade for DCU’s opbakning af biludstillingen, som efter fire års pause er tilbage med et helt nyt koncept med oplevelser bygget op omkring biler – herunder også biler, som er målrettet til campister. Det er første gang, at prisen kåres i Jylland, og vi er stolte over, at det netop sker på Biler for Alle, udtaler projektleder på Biler for Alle, Betina Engholm, MCH Messecenter Herning.
 
Udover kåringen i forbindelse med Biler for Alle vil Dansk Camping Union i samarbejde med MCH Messecenter Herning etablere en campingplads udenfor, hvor besøgende kan overnatte i forbindelse med udstillingen.
 
Masser af nyheder i Herning
Udover kåringen af Årets campingtrækker og en lang række bilpremierer kan de besøgende også se frem til en helt ny aktivitet på biludstillingen – nemlig en carwalk, hvor topmodeller og tøjmode er skiftet ud med nye, funklende biler. De kan også opleve grønne biler udstillet i en regnskov, og familiebiler er samlet i en hal bygget op som en by med huse, lyskryds, fodgængerovergange samt et stort legeland. Er de besøgende derimod på jagt efter et bestemt bilmærke eller biltilbehør, er der i andre haller fortsat mulighed for at besøge hvert enkelt bilmærke på standene.
 
Læs mere om Årets campingtrækker 2011 på DCU‘s hjemmeside

Fakta
Efter fire års pause er Biler for Alle tilbage i MCH Messecenter Herning i 2011. Udstillingen finder sted for 7. gang, og arrangeres af MCH Messecenter Herning og De Danske Bilimportører i samarbejde med Danmarks Automobilforhandler Forening. Biler for Alle foregår i MCH Messecenter Herning den 21. til 23. oktober samt den 28. til 30. oktober.

 

Prøv også at læse disse indlæg