Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Bluetooth headset Flamingo – Farve: Paris Pink

af Ann Karina
paris pink 3

I dag er det et lovkrav, at man skal kunne tale håndfrit i sin mobiltelefon, hvis man ønsker at benytte denne under kørsel. Som kørende campist bruger man meget tid i sin bil, og det er vigtigt at ens håndfrie installationer er nemme og lette at bruge.

Nu er det således, at jeg er kvinde. Og som kvinde går jeg normalt ikke voldsomt meget op i den slags teknik (det lader jeg min mand om). Den trådløse installation, vi har i øjeblikket, er en klods af et Bluetooth headset med bøjle bag om øret, samt en holder til telefonen ved siden af rattet.

På Ferie for Alle i Herning faldt jeg over et stykke teknik, jeg bare ikke kunne modstå. Jeg så det lækreste lille letvægts Bluetooth headset, der var lige til at putte i øret – og så var det lyserødt! Et rigtig tøse accessory. Det skal siges, det fås også i andre, mere maskuline farver.

Farven var ikke det eneste jeg faldt for. Headsettet placeres i øret ved hjælp af et system der hedder EarClick. I stedet for den traditionelle bøjle bag om øret, medfølger her 6 stk EarClick i forskellige størrelser, der gør at du nemt kan finde den der lige passer til dit øre. En EarClick er en fastgørelses anordning der placeres inde i selve yderøret. Og den er selvfølgelig lavet i et blødt allergivenligt materiale. Systemet gør også, at folk med briller har nemt ved at bruge headsettet, da brillens stænger nu ikke skal dele plads med headsettets bøjle.

Image

Annonce (læs mere efter annoncen)

Happy Ear headsettet blev nemt parret med min telefon, og var nu klar til brug. Brugen af headsettet kræver lidt tilvænning. For det første sidder det lidt anderledes i øret end et almindeligt headset. Ikke at det er negativt – tvært imod. Dette headset sidder lodret, i forhold til mange andre der sidder skråt ind over kinden. Derudover skal man vænne sig til, at det ikke sidder så langt inde i øret. Man kan godt få fornemmelsen af, at man er ved at tabe det, uden at det dog sker. Dette har den store fordel, at det lader trafiklydene slippe ind i øret – uden at det går ikke ud over kvaliteten af lyden.

Lyden i headsettet er også rigtig god. Man hører personen i den anden ende ganske klart og tydeligt. Jeg er også blevet fortalt, at man ligeledes kan høre mig klart og tydeligt når jeg bruger headsettet.

Det eneste problem jeg er stødt på ved brugen af det, er at det kan være lidt svært at acceptere et opkald uden at skubbe headsettet ud af øret. Knappen sidder i bunden af headsettet lige over øjet hvor man kan sætte en snor eller andet. Knappen kan være lidt hård at trykke ind og det kræver at man støtter headsettet i toppen. Ligeledes kan knappen være lidt svær at finde, når man ikke kan se den. Jeg har en tendens til hele tiden at prøve at trykke øjet ind i stedet for. Men det er selvfølgelig kun et spørgsmål om tilvænning.

Af andre ting der følger med, er en smart bordlader, snor så man kan have det hængende om halsen, samt en hætte til at sætte over mikrofonen i blæsevejr så det mindsker støjen.

 

Image 

Alt i alt er det et rigtigt lækkert og praktisk headset, der helt klart frem over vil være en del af min køre bil påklædning. Det skal også siges, at jeg ikke kun bruger det når jeg kører bil. Har jeg mange telefonopkald der skal laves og jeg gerne vil have begge hænder fri, bruger jeg det også.

 

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg