Bürstner Nexxo t660 er kåret som årets autocamper i det engelske magasin MMM

af Ann Karina
Image

Bürstner Nexxo t660 er kåret som årets autocamper. Det er det engelske magasin “Motorcaravan Motorhome Monthly” (the MMM) som står for kåringen.Det toneangivende campingmagasin har eksisteret i hele 42 år og kårer hvert år campingvogne, autocampere, branchens fabrikker, forhandlere, samt web‐sider som har gjort sig særlig bemærket gennem året.

Bürstner Nexxo fås på et Ford Transit chassis i en 110 og 140 hk udgave. Bürstner Nexxo er i topkvalitet og har innovative detaljer og et karakteristisk designs, som kunderne har taget til sig. I den delintegreret autocamper Nexxo finder du det meste og behøver ikke undvære noget væsentligt. Det er svært at forholde sig til, at Nexxo er blandt begyndermodellene i Bürstners autocamperserie. Trods den attraktive pris, fås den bedste kvalitet og der er ikke givet afkald på noget.

Interiøret er i et eksklusivt nøddetræs‐dekor med mørke profiler i 2‐farvede indfatninger.

Image

Det specielle ved Bürstner er grænseløs komfort ‐ fra første færd  
I vinkelkøkkenet er der er tænkt på alt. Der er 3 gasblus samt praktiske skuffer med solid bund. Stikkontakterne er placeret optimalt. Køleskabet er på hele 104 ltr. Derudover har autocamperen en 120 ltr. vandtank. Redskaberne er lige der, hvor der er brug for dem. Inden for rækkevidde. Smarte løsninger og materialer af bedste kvalitet. Hver centimeter optimalt udnyttet. Køkkenet fra Bürstner er udformet, så de opfylder alle ønsker.

Image

Sovekomfort
Springmadrasserne er på lamelbunde i alle faste senge, som former sig perfekt efter kroppen, hvilket giver en rolig søvn og optimal mulighed for afslapning. Det allergivenlige madrasovertræk, som findes i alle faste senge, er hygiejnisk og vendbart samt let aftageligt.

Badekomfort
Her er der under alle omstændigheder sørget for et komfortabelt badeværelse, hvor der ikke mangler noget. I toiletrummet er der mulighed for at skærme af til badet. Der er god plads til alle toiletsagerne, så tag bare det hele med. At der er så meget plads, skyldes de mange ideer og realiseringen af disse ideer i form af nye gennemtænkte løsninger. Smart og funktionelt.

Image

Siddekomfort I form af innovative detaljer, ved hjælp af opfindsomheder og nye funktioner vil man opleve en god siddekomfort. Langsædet i førersiden kan let ændres til et sæde med trepunkt sikkerhedsbælte i køreretningen, så man kan forhøje antal siddepladser.

I form af innovative detaljer, ved hjælp af opfindsomheder og nye funktioner vil man opleve en god siddekomfort. Langsædet i førersiden kan let ændres til et sæde med trepunkt sikkerhedsbælte i køreretningen, så man kan forhøje antal siddepladser.

Vælg mellem 11 forskellige stoffer
Boligtekstilerne fra Bürstner er af slidstærkt materiale, som vil kunne holde i mange år. Til hver gruppe af boligtekstiler er der gardiner, som matcher hyndestoffet. Som tilvalg kan der bestille det innovative novalife® stof. Har børnene tegnet på betrækket , er der spildt rødvin eller lign. klares situationen let med en klud og rent vand – og bagefter ser alt ud som før.

Bürstner Nexxo t660´s gode sider:

  • God begyndermodel med alle vigtige udstyrsdetaljer
  • 11 hyndestoffer heraf 3 med novalife stof.
  • Midi‐Heki tagluge
  • Serviceklapper, aflåselig
  • Truma Combi 4
  • Drejelige pilotsæder
  • Udtræk og svingbar holder for fladskærms‐TV
  • Springmadras på lamelbund
  • Stort køleskab

Priserne for 2009 modeller : Nexxo t660 med 110 hk er kr. 498.600 og med 140 hk er kr. 539.900.

Links:
Hjemmeside: Bürstner Autocamper

Pressemeddelelse / Foto: Bürstner

Prøv også at læse disse indlæg