Pilote P 740 FGJ er spækket med udstyr

af Ann Karina

Pilote P 740 FGJ er en flot og stilfuld autocamper, der, i sin prisklasse, sætter nye standarder for luksus og komfort på ferien. Med sit elegante design og funktionelle indretning, er denne autocamper det ideelle valg for dem, der ønsker en førsteklasses rejseoplevelse.

Artikel og video er lavet som et betalt samarbejde med NBC Brændekilde

Pilote P 740 FGJ har en rummelige og velindrettede indretning, der skaber en god atmosfære, hvor man føler sig hjemme. Det moderne og funktionelle siddeområde, giver masser af plads til afslapning og hygge, mens det veludstyrede køkken gør det nemt at lave god mad af lokale råvarer., som man nrmt kan opbevare i det store køleskab.

Soveområdet i autocamperen er designet med fokus på komfort og bekvemmelighed. De store enkeltsenge, med mulighed for at omdanne til kingsize seng, giver en god nats søvn. Sengen kan endda laves så stor, at har man et mindre barnebarn eller barn, kan der uden problemer sove tre personer i sengen. Siddeområdet kan også omdannes til en dobbeltseng med OK plads til to personer.

Masser af opbevaringsplads i Pilote P 740 FGJ

Den smarte opbevaringsplads under sengen gør det nemt at holde orden og have alt ved hånden. Denne model er uden den ekstra seng over førerhuset, men der findes selvfølgelig også en model med sengen, hvis det er det man ønsker.

Garagen under sengen er meget rummelig, og kan tilgås fra begge sider af autocamperen, da der er luge i begge sider. Som en del af jubilæumspakken, er der også udvendig bruser med koldt og varmt vand. Perfekt efter strandtur, eller hvis hunden lige skal bruses over.

Der er et ekstra opbevaringsrum der er virkeligt smart… men se lige videoen for at se det.

Denne autocamper er den perfekte ledsager til enhver rejseoplevelse, uanset om det er en kort weekendtur eller en længere eventyrrejse. Med sin kombination af luksus, komfort og funktionalitet vil denne autocamper skabe rammerne for gode oplevelser mange år fremover.

Lige nu kommer Pilote P 740 FGJ i en jubilæumsudgave med en masse lækkert ekstraudstyr. Listen er lang, så se videoen for at høre Niels fortælle om hvor meget der følger med i pakken.

Pilote P 740 FGJ kan ses hos NBC Brændekilde i Jels, eller lige nu på Ferie for Alle i Messe Center Herning.

Prøv også at læse disse indlæg