Bürstner Gran Panorama: 3-dobbelt Danmarkspremiere

af Bjarne Søby
Modellen der her vises er den hidtil største som Bürstner fabrikken i Kehl, har fremstillet i de mere end 50 år, man har produceret campingvogne og autocampere

Til vands, til lands og i luften, her får du den ultimative frihed. Burstner har til 2013 sæsonen lavet en helt ny serie af fuldintregrerede autocampere som hører hjemme i den absolutte topklasse. Modellerne har Danmarkspremiere d. 22-24 februar på Ferie For Alle 2013 i Herning.

Den store 3 akslede Bürstner Gran Panorama I 920 har en nedbygget 3 akslet aluminiums trailer på krogen. Her befinder sig en helikopter og verdens hurtigste serieproducerede jetski. Hele vogntoget har den maksimale tilladte længde på 18,75 m.

I den store garage på bagerst i vognen, finder man dykkerudstyr og der er selvfølgelig også golf udstyr, hvis man får lyst til en tur på greenen. El-cyklerne der er et kapitel for sig selv. Det er den tidligere McLaren Formel 1 designer Richard Thorpe, der har konstrueret verdens letteste foldbare el-cykel.

I kælderen på autocamperen er der blevet plads til endnu en Danmarkspremiere. Her finder man nemlig en helt ny type brændselscelle fra Truma, som er i stand til at producere strøm helt op til 20 A. Den er næsten lydløs og der er ingen bevægelige dele som i en traditionel benzin generator.

Dette træk skal nok vække opsigt. Men start nu ikke helikopteren en tidlig morgen på campingpladsen for at flyve efter morgenbrød ;)Dette træk skal nok vække opsigt. Men start nu ikke helikopteren en tidlig morgen på campingpladsen for at flyve efter morgenbrød 😉

På autocamperens tag finder vi endnu en Danmarkspremiere. Det er den nye 9200 markise fra Thule. Den er større og lettere en de traditionelle modeller, og den har en dybde på hele 3 m.

Hele vogntoget kan opleves hos Vendelbo Vans i hal J3 på ferie for alle, samlet pris incl. Helicopter certifikat og stort kørekort 3.4 million.  Har man kun lyst til selve autocamperen, kan den købes til lige godt 1.5 million i standardudgaven

Links:
Relevante Link(s) : Vendelbo Vans

Prøv også at læse disse indlæg