Camping hele året med en Villa fra Isabella

af Ann Karina
Isabella presse villa 0212 01

Med helårsteltet Villa fra Isabella kan du nu nyde alle årstiderne på campingpladsen. Sæt teltet op, og det står de næste mange år – både sommer og vinter. Villa er det absolut bedste alternativ for den, der anvender campingvognen som fristed året rundt.

Med Villa sikrer man, at uderummet ved campingvognen, er dét, det skal være; nemlig det perfekte sted at opholde sig, når man slapper af.

Stellet på Villa er lavet af 40×40 mm alu profiler, og dermed sikres stor stabilitet under alle vejrforhold.

Teltdugen, som er lavet af det velkendte Isacryl, er åndbart og giver et dejligt indeklima i teltet. Når weekenden er omme, og det går hjemad, kan alle vinduer snildt dækkes af ved hjælp af de “klapper”, som sidder på hvert vindue. De lynes nemt til med to lynlåse, og Villa står lukket og venter blot på næste besøg.

Isabella presse villa 0212 02
Det er muligt at lukke teltet helt af når man rejser fra det

Udluftning i hver gavl giver god ventilation gennem teltet, og sikrer et optimalt indeklima.

Design din Villa lige som du ønsker. Med Villa 650 er der helt op til 18 muligheder for at kombinere frontdelene og ved det mindre Villa 550 op til 9 muligheder. Gavlene er dog standard.

Villa monteres på et 10 cm højt trægulv, hvilket giver en behagelig bund i teltet, som evt. kan også kan isoleres for ekstra komfort.

Det kraftige tag gør, at Villa modstår al slags vejr, og tagstængerne er placeret så tæt, at selv en snerig vinter ikke påvirker Villa teltet. Et termoloft kan tilkøbes som ekstraudstyr, og det sættes op indvendigt i loftet på Villa, og afhjælper kondensdannelse.

Se og hør mere om Villa hos din lokale Isabella forhandler.

Links:
Relevante Link(s) : Isabella

Prøv også at læse disse indlæg