Isabella Villa – Nu med endnu mere plads

af Ann Karina
Isabella Villa

Isabella Villa er ikke ny på markedet, men det er det til gengæld at den nu fås med en dybde på 3.70 meter. Villaen har gennemgået mange forbedringer igennem årene, og står nu endnu skarpere og bedre vend nogensinde.

(I samarbejde med Isabella Fortelte)

Det er det ultimative fortelt til fastliggende campister der gerne ligger på den samme campingplads i flere år i træk. Da Villaen er et meget solidt fortelt, er det ikke lige til at flytte. Ikke at det ikke kan lade sig gøre, men det er lidt omstændigt.

Isabella Villa 2023 har selvfølgelig alle de velkendte features som 4 x 4 aluminiumsprofiler, frontstykker der kan bestilles individuelt, mulighed for skydedør og god udluftning. Teltet er selvfølgelig lavet i Isabellas kraftige og åndbare akryl teltdug og det kraftige PVC tag.

Isabella Villa skydedør
Villa skydedør

Flere nyheder på Isabella Villa

Den store nyhed til i år, er at Isabella Villa nu kan fås med 3.70 m. i hele teltets længde. Det giver masser af plads. Ved at slusen nu er en integreret del af teltet, er der ikke ”spildplads” på hver side af slusen. Man kan selvfølgelig stadigvæk få Villaen med 3 m. dybde hvis man ønsker det.

En anden nyhed er, at man nu har gavlstykker hvor både myggenettet og vinduet kan rulles op/ned. Det giver mange muligheder for udluftning.

Isabella Villa fås i flere længder. Fra 5.5 m. til 9.5 m. Ønsker man veranda, er der også flere forskellige løsninger til det. Både lukket veranda der kan fungere som et ekstra rum, eller en halvåben veranda der kan fungere som en terrasse. Verandaløsningerne kan tilkøbes til alle Isabella Villa fortelte op til 7.5 meter.

Villaen kan tilpasses alle størrelser campingvogne. Du kan have en lille campingvogn du kun bruger til soveværelse, men f.eks. en 9.5 meter Villa som er den største. Isabella tilpasser bagstykket, så det passer til din vogn og din Villa.

Isabella Villa er det perfekte fortelt til den kræsne fastligger. Og ligger man fast hele året, slipper man ikke alene for bekymringer, da forteltet er utroligt stærkt, men man slipper også for at skulle sætte nyt fortelt op, og pille fortelt ned igen to gange om året. Det rådes dog at du kontakter dit forsikringsselskab vedr. helårsdækning.

Du kan konfigurere din helt egen Villa på Isabellas hjemmeside.

Prøv også at læse disse indlæg