Isabella Atlas Frontsolsejl

af Jan

Vores campingvogn står fast på Jelling Camping. Vi oplever tit meget varme formiddage i forteltet, da solen bager lige ind på fronten af forteltet. Det problem er nu løst med et frontsolsejl.

Denne artikel og video er lavet i samarbejde Isabella og er annoncørbetalt indhold.

Som fastliggere, har vi ofte manglet læ og ly for vejr, sol og vind foran forteltet. De løsninger vi har forsøgt os med, har ikke været særligt holdbare. Og de kunne i hvert fald ikke på nogen måde blive stående når vi rejste fra campingvognen.

Isabella har lavet et solsejl der er perfekt til fastliggere. Det hedder Atlas og er med MegaFrame stangsæt. Frontsolsejlet monteres foran forteltet under udhænget. Det monteres med Mega F-link beslag og hele stellet er lavet af de kraftige MegaFrame stænger. Så det er meget solidt og står rigtigt godt fast uanset vejr og vind.

Hvis man ønsker at få ekstra læ, kan man montere henholdsvis en højre og/eller en venstre side. Disse lynes på samme måde som siderne på forteltet, og pløkkes ligeledes på samme måde, så det er nemt og holdbart. Siderne fås så de passer i farverne til både Isabella Dawn-, Etna- og North fortelte.

At have et frontsolsejl giver også en god mulighed for at udvide udenoms arealet og giver også god beskyttelse mod aftenduggen, så man kan udnytte det at sidde ude til endnu længere ud på aftenen.

Se mere til Atlas Frontsolsejl i denne video:

Prisen på Atlas er afhængig af størrelsen. Du kan se priser på Isabellas hjemmeside 

Prøv også at læse disse indlæg