Isabella Buddy – Sider og fronter til din markise

af Ann Karina
Isabella Buddy Markisetelt

Isabella Buddy er Isabellas seneste skud på stammen til campisten der ønsker at rejse let. Den passer til fastmonterede markiser på både campingvogne og autocampere.

Sponsoreret samarbejde med Isabella Fortelte

Når man rejser i ydersæsonen, er flere dage samme sted, eller bare ønsker mere læ eller skygge foran vognen, er en Buddy er oplagt mulighed. En Isabella Buddy består af to sider og en front. Man kan bruge siderne for sig, eller vælge at sætte fronten på også, så systemet er fleksibelt.

Isabella Buddy har mange muligheder
Isabella Buddy har mange muligheder

Selv om Isabella Buddy giver god læ og skygge, er der rigtigt mange muligheder for udluftning. Der er både myggenet i siderne og verandaløsning i fronten, som man kender det fra almindelige fortelte.

En Buddy er nem at montere. Der er en vulst i toppen af fronten der køres i markisens front, og en stang i hver side som man monterer siderne på. De to stænger er de eneste stænger der er.  Herefter monteres og samles sider og front nemt.

Isabella Buddy har mange gode detaljer

Uanset hvordan man har sin Isabella Buddy monteret, er der tænkt på alle detaljer. Der kan lukkes, stort set, helt til for vand, træk og vind. De to stænger der medfølger, presser siderne ind mod vognen. Der er også puder fastmonteret der gør at man minimerer trækket inde ved vognsiden.

Isabella Buddy føles som mere end ”bare” sider og fronter til en markise. Når man kommer ind i Buddyen, får man det jeg kalder en ”rigtig” fortelts følelse. Materialerne er Isabellas velkendte åndbare kvalitetsmaterialer. Hvis man ønsker det, kan man tilkøbe rigtige fortelts gardiner.

Isabella Buddy er 250 cm. dyb og fås i længderne 270 cm, 320 cm, 370 cm, 420 cm. Selv om ens markiser ikke skulle passe perfekt i længden, kan man købe en Buddy der er kortere. Den kan uden problemer monteres selv om den er kortere end selve markisen. Så får man bare lidt overdækket udenfor døren, eller over en evt. serviceluge.

Den er allerede meget efterspurgt, så kontakt gerne din forhandler hurtigst muligt hvis du ønsker at købe den.

Prøv også at læse disse indlæg