Camping-TV: Westfield campingmøbler

af Ann Karina
Paddico positionstol og Campico Light Campingbotf fra Westfield

Vi har kigget nærmere på de nye positionstole og et nyt campingbord fra Westfield. De hører hjemme i den høje prisklasse, men til gengæld får man nogle møbler i meget høj kvalitet som holder i mange år.

Westfield arbejder hele tiden på at udvikle nye egenskaber for møbler til camping og fritid. De sætter stor vægt på din komfort og tilfredshed, men de skal også være nemme at transportere og ikke mindst pladsbesparende.

Paddico PR, Paddico SR og Prime er de tre nye stole som alle tre er med høj ryg som er ergonomisk udført med ekstra lændestøtte, hvilket giver en behagelig siddekomfort.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Westfield stolene har et kraftigt aluminiumsstel med metalbeslag, hvilket gør stolene sikker at sidde i. Og giver dem en lang levetid, Westfield tilbyder da også hele 5 års garanti på disse stole.

Westfield stolene er beklædt med DuraMesh, som er tætvævet med en speciel kunststof-belægning. Stoffet som er specielt fremstillet kendetegner sig ved maksimal styrke og holdbarhed, samt meget høj modstandsdygtighed. Ryg og sæde har desuden ekstra holdbare dobbeltsyninger. Ydermere kan det nævnes at stoffet er UV- og vejrbestandig og bevarer intensiteten og farven i mange år, og så er det selvfølgelig vaskbart.

Se med i denne TV-reportage hvor vi kigger nærmere på både stol og bord.

Padico stolen fås fra kr. 799,- og Campico Lite bordet koster vejl. kr. 1.849,-

Klik her for mere information om møblerne: Camper Fritid

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar