Annonce (læs mere efter annoncen)
Ferie For Alle 2024

Combi-Camp Country EcoHemp på Bornholm 

af Ann Karina

En af de ture vi rigtigt gerne ville på i år, er en tur med vores lånte Combi-Camp Country EcoHemp til den smukke ø Bornholm. Vi besøgte Bornholm for et par år siden, og faldt pladask for øen.

At køre fra Glostrup til Bornholm, lyder om en meget lang tur med en Combi-Camp teltvogn på krogen. Men det er det slet ikke. Det tager få timer at tage turen over Øresundsbroen, lidt i Sverige til Ystad, og på færgen i 1 timer og 20 min.. Hele turen tager ca. 2.5 – 3 timer. Og så er man i Rønne på Bornholm. Kommer du fra det jyske, kan man tage f.eks., sejle over ved Frederikshavn – Gøteborg, så er køreturen hellere ikke nødvendigvis så lang (alt efter hvor man bor selvfølgelig).

Nu var Rønne ikke vores destination, men Gudhjem. Gudhjem Camping er en hyggelig campingplads i fantastisk natur. Vi havde valgt, at Gudhjem Camping skulle være vores udgangspunkt for vores oplevelser med vores Combi-Camp Country EcoHemp denne uge. Bornholm er ikke større end at man kan vælge at ligge et sted og køre ud derfra.

Gudhjem by, ligger inden for gåafstand fra campingpladsen, og da vi også godt kan lidt at komme lidt ud om aftenen, er det dejligt at kunne gå frem og tilbage til vores Combi-Camp. Der er fine indkøbsmuligheder tæt på. Både specialbutikker, gårdbutikker og velassorterede supermarkeder.

Combi-Camp EcoHemp er nytænkning på materialer

Combi-Camp Country EcoHemp, er Combi-Camps sidste skud på stammen. Det er et helt nyt miljøvenligt materiale, der er meget åndbart. Farverne passer perfekt ind i naturen, og der er et lækkert lys inde i vognen. Den fås selvfølgelig med alt det tilbehør, man normalt kan få til en Combi-Camp Country EcoHemp.

Vores ophold på Bornholm var fyldt med en masse spændende oplevelser og hygge i Combi-Camp ´en. Også oplevelser der var lidt anderledes end de normale turistoplevelser.

Her er den video, vi lavede fra turen. Der kan du se mere til vores lånte Combi-Camp Country EcoHemp samt de steder og seværdigeheder, vi besøgte.

Prøv også at læse disse indlæg