Camping & Countryweekend – Midland EAST

af Bjarne Søby
Storebælt Camping og Feriecenter har en helt unik beliggenhed

Fredag d. 23. og lørdag d. 24. september er der stort countryarrangement på Storebælt Camping og Feriecenter, når Midland East igen afholdes på campingpladsen.

Camping, linedance og god musik på Midland East

Midland East giver mulighed for at kombinere en hyggelig campingweekend med god underholdning. Underholdningsprogrammet er bredt med alt fra undrvisning i Linedance, Writers Round med 4 fantastisk sangskrivere, og masser af god countrymusik.

Kom til koncert med Tamra Rosanes og Fistfull of Dollars

Inspireret af succesen fra 2021, har vi sammensat et godt og varieret program, hvor du både kan høre alle de country-sange, du holder af, eller danse hele aftenen, hvis du har lyst til det.

Som noget nyt er programmet udvidet med en ekstra dag. Fredag kan du opleve en songwriters round med Ray Weaver, Kirsten Louise, Nis Gaarde og Natasja Lee Dickinson. Fredag sluttes af med nattefest med masser af mulighed for dans til Hillbilly Approved

Lørdag starter vi med Workshop i Linedance – og alle kan være med uanset om du er øvet eller aldrig har prøvet det før. Efter aftensmaden starter festen, og der kommer knald på. Det er et super stærkt program hvor der lægges ud med Johnny Horsepower. Dernæst går Sentiment Falls fra Sverige på scene, og festen sluttes af med Fistfull Of Dollars med Tamra Rosanes.

Billetprisen er på kun 345,- + gebyr for begge dage. Har du kun mulighed for at deltage en enkelt dag kan du købe dagsbillet til fredag d. 23. sep. 2022 for kr. 195,- + gebyr og til lørdag d. 24. sep. 2022 for kr. 295,- + gebyr. Du kan købe din billet her

Midland East afholdes i den store multihal
Midland East afholdes i den store multihal

Midland East bliver afholdt i Storebælt Camping og Feriecenters store indendørs opvarmede multihal, så ingen kommer til at fryse.

Johnny Horsepower er det absolut bedste CASH tributeband i Danmark

Velfungerende campingplads

Storebælt Camping og Feriecenter er en meget velfungerede campingplads med både hytter og enheder. Dens unikke beliggenhed med udsigt til Storebælt giver mulighed for en hyggelig campingweekend. Man kan fiske i Storebælt, SUP boarde, sejle med kano/kajak, eller bare hygge på pladsen. Der er masser af muligheder. Og da dørene til Midland East først åbner lørdag kl. 14, kan man bruge fredag aften og lørdag formiddag på campinghygge.

Alle enheder er komfortpladser
Alle enheder er komfortpladser

Campingpladsen er nem at komme til både fra Sjællandssiden, men også fra Fyn. Den ligger lige ved siden af Storebæltsbroen, så der er kun få minutters kørsel fra motorvejen.

Servicefaciliterne er i top
Servicefaciliterne er i top
Børn og barnlige sjæle er selvfølgelig også velkomne på Midland East
Børn og barnlige sjæle er selvfølgelig også velkomne på Midland East

Alle enheder er komfortpladser, så uanset hvor på campingpladsen du ligger, har du vand og afløb på din enhed. Servicefaciliteterne er rigtigt fine. Alle rum er individuelle med ”rigtige” vægge. Så man har 100 % sit eget rum, og skal ikke så og soppe i nabobruserens badevand.

Mad og musik

Hillbilly Approved spiller op til fest lige efter maden
Hillbilly Approved spiller op til fest fredag aften

Midland East giver i samarbejde med campingpladsens restaurant, mulighed for at købe mad. Menuen bestemmer du selv i restaurantens lækre buffet til kr. 195,- pr. person.

Skulle du ønske vegetarisk mad, er der også mulighed for det.

Sentiment Falls fra Sverige kommer med deres suveræne band

Programmet på Midland East ser ud som følger:

Fredag d. 23. september

Kl. 19.00: Dørene åbnes

Kl. 20.00: Songwriter’s Round

Kl. 22.30: Hillbilly Approved spiller op til dans

Lørdag d. 24. september

Kl. 13.00: Dørene åbnes

Kl. 14.00: Linedance Workshop

Kl. 19.00: Johnny Horspower

Kl. 21.15: Sentiment Falls

Kl. 23.30: Tamra Rosanes og Fistfull of Dollars

Kl. 01.00: Tak for denne gang 🙂

Unik Songwriters Round

Det bliver helt specielt når 4 af Danmarks meget populære sangskrivere går samlet på scenen og at spille og fortælle om deres sange. De er:

Ray Weaver
Nis Gaarde
Natasja Lee Dickinson
Kirsten Louise

Køb billet nu, den bliver dyrere i døren

Den er en god idé at købe din billet på forhånd, da billetprisen vil være højere i døren. Hvis du køber den i forsalg, koster billetten 295,- plus gebyr. I døren vil billetten komme til at koste 395,-. Så der er penge at spare ved at købe den inden.

Maden og camping eller hytte, skal bestilles direkte hos campingpladsen.

Klik her for at købe billet til Midland East

Klik her for at bestille camping og mad, der kan også ringes på telefonnr.: 5838 3805

Prøv også at læse disse indlæg