Spændende nyt fra Isabella

af Bjarne Søby

En ny rejsemakker til autocamperen og et unikt solsejl til det populære Penta fortelt er blandt sæsonens 2023 nyheder, som Isabella præsenterer til årets Caravan Salon i Düsseldorf. 

Isabellas fortelte til campingvogne har med elegant design og slidstærke materialer prydet de europæiske campingpladser i over et halvt århundrede. Med et stigende salg af autocampere og vans satser Isabella nu også på at udvikle endnu flere smarte løsninger til camper folket.

Buddy Caravan her vist med en enkelt læside

En af disse er Buddy. Den perfekte rejsemakker til campingferien. Buddy består af to sider og en front, som monteres på autocamperens eller campingvognens markise og skaber et fleksibelt opholdsrum under markisen. Fronten fås i fire forskellige størrelser, som gør det muligt frit at vælge, om man vil have et lukket opholdsrum under hele markisen eller lave både et lukket opholdsrum og en overdækket terrasse. 

Buddy Caravan med sider og front

Specialdesignet solsejl til Penta

Penta har været en favorit blandt fastliggercampister i mere end 35 år. På opfordring fra mange Penta-ejere har Isabella nu udviklet det optimale solsejl til det ikoniske, femkantede Penta fortelt.

Det nye solsejl til Penta giver skygge både inde i forteltet og foran teltet

Solsejlet er bygget på Megastel og svejste hjørner, som gør det ekstra solidt. Det har en unik konstruktion i form af et top bagpanel med vinduer, der sikrer en god højde på solsejlet og et godt lysindfald, selvom det monteres på Penta forteltet under udhænget. 

Der kan sættes gavle i begge sider af solsejlet til Penta
Tilslutning af Penta Solsejl

Ny solcellelampe til læsejl 

En anden 2023 nyhed er den nye solcellelampe til læsejl. Lampen er skabt til at sætte på piggene i toppen af Isabellas læsejl, men kan også bruges på campingbordet som hyggebelysning. Lampen lader op via solcellepanel i toppen eller USB kabel. Når mørket falder på, tændes solcellelampen på touch-knappen, og en hyggelig stemning breder sig. 

Solar Lamp kan anbringes mange steder – også på læsejlets stænger

Flere tunneller til X-Tension 

Sidste års store nyhed til vans, Isabella Air X-Tension får nu to ekstra specialudviklede tunneller, som sørger for 100 % tilslutning mellem van og telt. Det fritstående lufttelt passer dermed på endnu flere vans end hidtil. 

X Tension fritstående lufttelt passer nu på endnu flere vans end hidtil.

Få flere oplysninger, specifikationer og priser hos Isabella

Prøv også at læse disse indlæg