Annonce (læs mere efter annoncen)
Leading Campings

Dancamper holder Camperweekend her i weekenden

af Bjarne Søby
Dancamper Camperweekend efterår 2020

“Autocampershow”, messen, som skulle have fundet sted i Fredericia i weekenden blev desværre udsat til næste efterår på grund af fortsat risiko for Covid-19. Derfor er der flere autocamperforhandlere der laver deres egne små, Covi-19 sikre, ”messer.

Anette Kallesø fra Dancamper fortæller, ”Det har vi selvfølgelig stor respekt for – Vi skal selvfølgelig passe godt på hinanden.”

Dancamper camperweekend efteraar2020 1Kig forbi Dancamper i weekenden og se de flotte 2021 nyheder

”Men hvad gør vi i stedet? Autocamperfolket og nye interesserede skal jo ikke snydes for at komme ud at kigge. Derfor vi åbningstiden hos DanCamper i Horsens denne weekend, og overholder naturligvis alle de anbefalede forskrifter, så du trygt kan kigge ind til vores Camperweekend og se de nye 2021 modeller.”, fortæller Anette.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Og der er rigtig stor interesse for autocampere her i denne lidt specielle tid. Flere autocampermærker melder udsolgt af 2021 modeller allerede, så det er om at slå til allerede nu hvis du vil sikre dig din 2021 autocamperferie.

Gode råd

Hvis du har svært ved at finde rundt i de forskellige modeller og finde ud af hvad der passer til dig og dine, kan du lige se denne film med gode råd hvor Anette fortæller om de forskellige muligheder og indretninger.

Camperweekend finder sted 31/10 og 1/11 hos Dancamper på Vegavej 8 i Horsens

Klik her for at få flere informationer

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar