En vaskeægte rengøringsklassiker får nye stærke søskende

af Ann Karina
Rodalon

Rodalon har gennem 50 år været danskernes foretrukne desinfektionsmiddel. Nu udvides den populære produktserie med 2 nye skånsomme allround rengøringsprodukter, der effektivt klarer alle rengøringsopgaver – fra snavs, fedt og kalk til de mest genstridige pletter.

Rodalon desinfektionsmiddel er for længst blevet en klassiker i de danske husholdninger, kendt for effektivt at fjerne bakterier, skimmelvækst og dårlig lugt. Og med de 2 nye søskende – Rodalon Universal og Rodalon Bad & Toilet – kan du med god samvittighed vinke farvel til rengøringshyldens uoverskuelige mængde specialsæber og -produkter.  

Ét produkt til alle typer snavs og pletter – Rodalon Universal
Den daglige rengøring er for de fleste et utaknemmeligt job, men med det rette ”våben” kommer du hurtigt og grundigt snavs, pletter, kalk og bakterier til livs. Med en høj koncentration af vaskeaktive stoffer erstatter den nye Rodalon Universal en lang række andre rengørings-produkter, så du i fremtiden kan spare penge på dyre tæppeshampooer, pletfjernere og specialsæber. Den effektive og praktiske alt-i-ét sæbe kan bruges på alle vaskbare materialer, som pletfjerner på tekstiler og tæpper og naturligvis som grundrens. Oplagt til hverdagens mange og forskellige rengøringsopgaver i hjemmet, bilen, båden og campingvognen.

Førstehjælp til vådrum – Rodalon Bad & Toilet
Bakterier stortrives i fugtige rum som badeværelset, der kræver en særlig grundig rengøring for at undgå bakteriespredning og sorte pletter i flisefuger og omkring bruseren. Rodalon Bad & Toilet er udviklet specielt til bad og sanitet og fjerner bakterier og mikroorganismer effektivt, ligesom den opløser snavs, sæberester og de evigt tilbagevendende kalkaflejringer, som de fleste må slås med.

Rodalon

Effektivt og skånsomt

Begge de nye produkter kommer i en praktisk sprayflaske, der gør doseringen og fordelingen nem og bekvem. Universalrengøringen fås desuden i flaske i en koncentreret variant til de opgaver, der kræver lidt ekstra.

Effektiv og skånsom mod dig og miljøet
De nye Rodalon produkter er udviklet, så de sikrer forbrugeren et særdeles effektivt allround rengøringsmiddel, som samtidig er miljørigtigt og skånsomt mod brugeren. Produkterne har nemlig et højt indhold af de nyeste og mest effektive vaskeaktive stoffer, som er fuldt biologisk nedbrydelige. Rodalon er derfor et sikkert valg, når du ønsker en tilbundsgående men skånsom rengøring.

Produkterne er i butikkerne fra uge 4 og forhandles i dagligvarebutikker, fx Kvickly og SuperBrugsen.

Vejledende priser:

  • Rodalon Universalrengøring Spray: 39,95 kr.
  • Rodalon Universalrengøring Koncentreret: 39,95 kr.
  • Rodalon Bad & Toilet: 39,95 kr.

 

Fakta om Rodalon Universal og Bad & toilet:

  • Høj koncentration af vaskeaktive stoffer, der er fuldt biologisk nedbrydelige
  • Indeholder ikke parfume
  • Indeholder ikke klor
  • Er ikke faremærket
  • Specielt udviklet i Danmark med hensyn til dig og miljøet

Nærmeste forhandler oplyses på tlf.: 44 57 52 01

Links:
Relevante Link(s) : Rodalon

Prøv også at læse disse indlæg