Annonce (læs mere efter annoncen)

Få mere plads i forteltet med et anneks

af Bjarne Søby

I grunden er der plads nok i campingvognen og forteltet. Men der er situationer, hvor det kniber. Med et anneks til forteltet, får man hurtigt et par kvadratmeter ekstra.

Et anneks er en fleksibel arealudvidelse af forteltet, og det giver en lang række fordele og muligheder for både rejsende- og sæsoncampister.

Ordet anneks kommer af latin og bruges på dansk om en sidebygning eller tilbygning til en større ejendom. Og ja, forteltet er jo ejendom og selvom det der med størrelsen er relativt, så giver et anneks en række muligheder.

Mange campister har udtrykt behov for ekstra opbevaringsplads til ungernes legetøj, familiens sportsudstyr eller for eksempel til hjælpemidler for handicappede. De behov opfylder man med et anneks.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Med et anneks kan man også hurtigt skabe ekstra sovepladser eventuelt med et indertelt i annekset, hvis for eksempel børnene har kammerater med på ferien eller gæsterne bliver lidt længere end forventet.

Piani di Clodia 2019 40

Isabella har lavet en serie annekser, der passer designmæssigt til deres fortelte. VI har haft et Isabella North 250 Annex med på tur. Se med i denne video, hvor vi viser nogle af mulighederne med et anneks.

Prisen på et Isabella anneks kan variere alt efter design og farver, men priser starter på ca. 4.800,- kr. Få flere oplysninger her: Isabella

Annonce (læs mere efter annoncen)

Drømmer du om din egen autocamper?

Drømmer du om det frie liv på landevejen i din egen autocamper kan det godt lade sig gøre inden sommer. DanCamper i Horsens har et stort udvalg af nye og brugte autocampere.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg