Få positiv opmærksomhed

af Ann Karina
Rolli Fun


De fleste fortelte og markisetelte ligner hinanden med design i lige linjer. Med Rolli Fun har du den gode plads samtidig med, at et skyggesejl i fronten giver markiseteltet et twist, der adskiller det fra mængden.

Rolli Fun er et komplet markisetelt, der består af posemarkise, sider, front samt gardiner. Et sejlformet stofvindue i fronten adskiller Rolli Fun fra tidligere modeller. Vinduet kan åbnes og enten rulles op eller bruges som skyggesejl. Myggenettet bag vinduet holder insekter ude. Derudover er der et klart vindue i hver teltside samt dør i begge sider af fronten.

Med sin dybde på 2,35 meter er Rolli Fun dybere end lignende løsninger. Det er et solidt telt, der tåler mange opsætninger. Det har samme fleksibilitet som andre markisetelte – det er helt op til dit behov, om hele teltet skal sættes op, eller om du kun ønsker læ og skygge fra markisen og en læside. Rolli Fun findes i 5 længder fra 4,0 til 6,0 meter. Med Rolli Fun vil du helt sikkert blive bemærket på campingpladsen.

Du kan købe Rolli Fun fra DCT Vejle A/S hos din lokale caravanforhandler. Prisen for Rolli Fun 4,0 meter er kr. 12.895,-.

Pressemeddelelse

 

Links:
Relevante Link(s) : DCT Vejle

 

 

Prøv også at læse disse indlæg