Fendt 2015 nyheder

af Bjarne Søby
Fendt Tendenza 515 SGL CCC VENTI – specialmodel til sæson 2015

Fendt har haft en rigtig god sæson i Danmark. Så god, at flere forhandlere har meldt udsolgt af nye Fendt campingvogne. 2015 sæsonen bliver nok ligeså god for Fendt i Danmark, for der er både flotte og spændende campingvogne i det nye program.

 

Specialmodel: Fendt Tendenza 515 SGL CCC VENTI

Fendt præsenterede en speciel campingvogn på dette års messe i Düsseldorf. Den er blevet til i et samarbejde med fagtidsskiftet „Camping, Cars & Caravans“ (CCC) i anledning af deres 20 årige jubilæum.

Det er en Tendenza 515 SGL CCC VENTI – en 2 personers campingvogn, som har fået et eksklusivt boligkoncept i lounge-stil og er udstyret en masse ekstratilbehør.  Ret specielt er det, at hynderne i siddegruppen har fået en ’topmadras’ på siddehynderne. De kan tages af og vaskes, så og gør det meget lettere at holde hynderne pæne og rene.

Fendt Tendenza 515 SGL CCC VENTI har en stor Lounge-siddegruppe med masse af pladsFendt Tendenza 515 SGL CCC VENTI har en stor Lounge-siddegruppe med masse af plads

De smarte ’top-madrasser’ på siddehynderneDe smarte ’top-madrasser’ på siddehynderne

Mere spændende er det, at Fendt Tendenza 515 SGL CCC VENTI har fået den nye Truma Combi 4 gasovn med digitalt CP plus betjeningspanel. Trumas nye digital CP plus betjeningspanel gør det muligt at indstille rumtemperaturen præcist, at regulere blæseren individuelt og at programmere alle funktioner med en timer. Desuden kan man ikke kun styre Combi ovnene, men også Truma klimasystemer via CP plus. Derved holder teknologi, der tidligere har været forbeholdt autocampere nu sit indtog i campingvogne også. Det bliver spændende at se om andre mærker også tage denne teknologi til sig.

Der er kræset om detaljerne i Fendt Tendenza 515 SGL CCC VENTI. Se lige dette hovedgærde ved sengenDer er kræset om detaljerne i Fendt Tendenza 515 SGL CCC VENTI. Se lige dette hovedgærde ved sengen

Fendt Saphir fornyes indvendigt

Saphir serien har haft det lidt svært i Danmark. Hvorfor ved man kan man kun gætte om, for Fendt Saphir er en serie af gedigne campingvogne i høj kvalitet. Måske skyldes den manglende interesse interiøret, men i så fald er der godt nyt på vej. Saphir serien har nemlig fået helt nyt interiør til sæson 2015.

Fendt Saphir 560 FHD –nyt interiør og masser af indirekte belysningFendt Saphir 560 FHD –nyt interiør og masser af indirekte belysning

Sove afdelingen i Saphir 560 FHDSove afdelingen i Saphir 560 FHD

Denne model er indrettet med et stort badeværelse med separat brusDenne model er indrettet med et stort badeværelse med separat brus

Køkkenet i Saphir 560 FHD har masse af plads til opbevaring og god plads til at lave mad.Køkkenet i Saphir 560 FHD har masse af plads til opbevaring og god plads til at lave mad.

Der er hele 18 forskellige grundrids i Saphir serien, så uanset hvilket behov og ønsker man måtte have til indretningen, så burde det være muligt at finde det i Saphir serien.

Fendt Bianco – spændende ’Selection’ modeller

Fendt Bianco serien kommer til 2015 sæsonen i tre forskellige versioner – nemlig Fendt Bianco, Fendt Bianco Selection og Fendt Bianco Selection Sportivio. Sidstnævnte kommer kun i et enkelt grundrids (390 FH), hvor Bianco og Bianco Selection hver kommer i 7 grundrids.

Fendt Bianco Selection 465 SFB – flotte afstemte farver giver et flot helhedsindtrykFendt Bianco Selection 465 SFB – flotte afstemte farver giver et flot helhedsindtryk

Siddegruppen i Bianco Selection 465 SFB er ligeledes hyggelig og giver god plads til både at spise og til at slappe af.Siddegruppen i Bianco Selection 465 SFB er ligeledes hyggelig og giver god plads til både at spise og til at slappe af.

De 7 grundrids er ens i Bianco og Bianco Selection, så det er interiøret, der udgør forskellene på de to modelvarianter.

Fendt Bianco Selection 465 SFB fremstår flot, elegant og moderne med sine diskrete stafferinger og krom på lister og grebFendt Bianco Selection 465 SFB fremstår flot, elegant og moderne med sine diskrete stafferinger og krom på lister og greb

Der kommer to fokus-modeller til Danmark – dvs. campingvogne, der er født med ekstraudstyr. Det drejer sig om modellerne Fendt Bianco Selection 465 SFB og Bianco Selection 515 SG. Begge vogne har ekstraudstyr som gulvtemperering og tv-holder. 515 SG har desuden sengeudvidelse, der gør det muligt at omdanne de to enkeltsenge til en dobbeltseng.

Siddegruppen og køkkenet i Bianco Selection 515 SGSiddegruppen og køkkenet i Bianco Selection 515 SG

Soveafdelingen i Bianco Selection 515 SG er i særklasseSoveafdelingen i Bianco Selection 515 SG er i særklasse

Sengeudvidelse medfølger i de fokus-modeller, der kommer til DanmarkSengeudvidelse medfølger i de fokus-modeller, der kommer til Danmark

Flot trækdekor med kontrastlåger og masser af indirekte belysning kendetegner Bianco Selection modellerneFlot trækdekor med kontrastlåger og masser af indirekte belysning kendetegner Bianco Selection modellerne

Der er gjort meget ud af køkkenerne i Bianco Selection. Der er brugt Slim-Tower køleskabe på 140 liter hvor det er muligt. I køkkener med Slim-Tower køleskabe er køkkenerne desuden indrettet med store brede skuffer. Der er 3 kogeblus med støbejernsrist og delt glasafdækning. Desuden er der LED-belysning over køkkenbordet og 2 stk. 230 V kontakter i forbindelse med køkkenet.

Fendt Tendenza

Tendenza er altid højaktuel og indeholder de sidste nye trends med hensyn til design. Sådan beskriver Fendt selv denne serie, og det kan vi kun være enige i. Her bliver der leget med farver, kontraster og lys, og Tendenza serien fremstår også til sæson 2015 som en smart og moderne campingvogn i Fendts velkendte høje kvalitet.

Fendt Tendenza 465 – elegant, trendy og helt sin egenFendt Tendenza 465 – elegant, trendy og helt sin egen

Til sæson 2015 har Tendenza-serien fået nyt interiør. Farverne er afstemte, og lågerne på overskabene er nu i højglans.

Siddegruppen i Fendt Tendenza 465 SFB.Siddegruppen i Fendt Tendenza 465 SFB.

De nye højglanslågerDe nye højglanslåger

Et kig ned gennem Fendt Tendenza 465 SFB. Bemærk detaljen med de tre spots i loftet ved køkkenet.Et kig ned gennem Fendt Tendenza 465 SFB. Bemærk detaljen med de tre spots i loftet ved køkkenet.

Smart detalje i overskabene i køkkenet. Der er små skabe under de store skabe i stedet for åbne hylder.Smart detalje i overskabene i køkkenet. Der er små skabe under de store skabe i stedet for åbne hylder.

Køkkenet med integreret komfur med smedejernsrist over de tre gasblusKøkkenet med integreret komfur med smedejernsrist over de tre gasblus

Det store Slim-Tower køleskabe på 140 liter. Bemærk også de blanke indlæg i skabslågerne.Det store Slim-Tower køleskabe på 140 liter. Bemærk også de blanke indlæg i skabslågerne.

Ligesom i Bianca modellerne er der her brugt Slim-Tower køleskabe på 140 liter hvor det er muligt. I køkkener med Slim-Tower køleskabe er køkkenerne desuden indrettet med store brede skuffer.

Også i denne serie kommer der to fokus-modeller til Danmark. De er Fendt Tendenza 465 SFB og Tendenza Selection 515 SG. Begge vogne har ekstraudstyr som gulvtemperering og tv-holder. 515 SG har desuden sengeudvidelse, der gør det muligt at omdanne de to enkeltsenge til en dobbeltseng.

Fendt Opal – successen fortsætter uændret

Fendt Opal serien fortsætter uændret til sæson 2015. Dog kommer der en fokus-model til Danmark. Det er en Fendt Opal 560 SG, og netop denne fokus-model er udstyret med centralvarme.

Fendt Opal 560 SGFendt Opal 560 SG

Siddegruppen i Opal 560 SGSiddegruppen i Opal 560 SG

Flot detalje med indirekte lys siddegruppens hjørnerFlot detalje med indirekte lys siddegruppens hjørner

fendt 2015 nyheder csd2015 26fendt 2015 nyheder csd2015 26

Stærkt rustet til den kommende sæson

Fendt forventer en god sæson i 2015. Modelprogrammet er bredt og forhandlerne er begejstret for de nye modeller. Fendt har gennem de seneste år gået fra at være en meget tysk indrettet campingvogn, til en smart og på samme tid tidsløs og moderne campingvogn.  Designet og Fendts ry for at bygge campingvogne i meget høj kvalitet, er nok årsagen til at Fendt nu sælger så godt i Danmark.

Fendt er ikke bange for at tage nye teknologiske muligheder i brug. Den nye Fendt Brillant har f.eks. helstøbt bagende, hvilket reducerer risiko for fugtindtrængningFendt er ikke bange for at tage nye teknologiske muligheder i brug. Den nye Fendt Brillant har f.eks. helstøbt bagende, hvilket reducerer risiko for fugtindtrængning

Med Fendts stærke program til denne sæson, vil den sikkert igen blive et af de mest sælgende mærker i Danmark i 2015

Læs mere her: Fendt Campingvogne

 

Prøv også at læse disse indlæg