Fokus, Nyhed fra DWT

af Ann Karina
Fokus, Nyhed fra DWT

Så er der igen nyt fra den tyske forteltsfabrikken DWT. Denne gang er der tale om et nyt fortelt i komfortklasen med navnet Focus.

DWT betegner selv Focus som værende design og funktion uden kompromiser. Meget plads og lys understreger det moderne look og sørger for velbehag. Funktionaliteten er der heller ikke blevet sparet på, og med Focus har DWT lagt vægt på at fremstille et alsidigt, anvendeligt og stabilt fortelt.

Focus er et rejsetelt, der har en dybde på 3 M forneden i teltet og 210 cm i taget. Modellen leveres som standard med et letvægts aluminiums stativ, der består af meget få dele og som er let at samle og sætte op.

Der medfølger en helt aftagelig front, der gør at teltet kan bruges som solsejl, hvis behovet er for det. Eller de enkelte dele i fronten kan bruges efter hvordan man ønsker det.

Fokus, Nyhed fra DWT
Pladsen og de store vinduer giver én lyst til at opholde sig her.

Store ventilations-net i begge gavlvinduer sikrer god ventilation på en varm sommer dag.

“Med Focus understreges det, at DWT har førertrøjen på blandt Europas forteltsfabrikker når det gælder udvikling af nye modeller med god funktionalitet og superflot design”, udtaler Michael P. Kristensen fra DWT Danmark/Sverige

Prismæssigt starter Focus allerede fra kr. 10.280,- kr. i Danmark.

Links:
Relevante Link(s) : DWT

 

 

Prøv også at læse disse indlæg