Havefakler uden lampeolie på hænderne

af Ann Karina
Torch Cell er oliefakler uden svineri

Når Danmark skifter til sommertid påskelørdag bliver aftenerne med ét igen lyse og lange og vi forbereder os til hyggestunder på terrassen – det er svært at vente.

 

Et element, som forstærker hyggen er havefakler. Her har Holstebro-firmaet WaxiLight succes med en særlig fakkel, som fyldes op med en ”olie-patron” i stedet for lampeolie i flydende form.

Faklen, der anvender Torch-Cell, og er allerede blevet landskendt, da DR TV har brugt den i flere programmer. Senest på Amalienborg Slotsplads, da DR skulle skabe stemning ved dækningen af Dronningens nytårstale.

Annonce (læs mere efter annoncen)

– Mange har fået øje på fordelen ved at undgå spild af lampeolie. Det lugter ikke særlig godt og er svært at få af fingrene igen. Derfor foretrækker de den rene vare, siger Kim Elkjær, der er medejer af WaxiLight.

Selve Torch-faklen er en smukt designet tidløs fakkel. Ned i faklen sætter man hele beholderen med lampeolie, nærmest som man skifter batteri i en lommelygte. Herefter er faklen klar til brug – og når  beholderen er tom, er den nem at udskifte med en anden.

WaxiLight sælger sine produkter gennem forhandlere i hele Danmark samt i webshoppen www.waxilight.com

Annonce (læs mere efter annoncen)

En Autocamper kan sagtens bruges hele året!
En autocamper er ikke kun begrænset til brug om sommeren. Rigtigt mange moderne autocampere er 100 % vinteroptimeret, så de kan bruges hele året. Hos AutoCamp i Låsby rådgiver de gerne.

Læs mere her >>>0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar