Gode ferieoplevelser er en del af standardudstyret i en Hobby

af Ann Karina
Børn elsker at være på camping

Hvad forbinder du med ferie? Er det Vesterhavets brusen når bølgerne bryder mod stranden? Cikadernes sang i buskene om aftenen ved Middelhavets varme? Eller hvad med børnenes glade latter, når de bolterer sig på legepladsen eller i poolen? Men hvorfor vælge? En campingvogn giver dig mulighed for at opleve det hele. 

Foråret og sommeren nærmer sig hastigt, og det er igen tid til at få en masse gode campingoplevelser. Rammerne for de gode oplevelser skal selvfølgelig også være i orden. Og det bliver de med en Hobby campingvogn. Hobby campingvogne er Europas mest solgte campingvogn, og har igennem flere årtier været leveringsdygtige i de perfekte rammer til den gode oplevelse.

En Hobby campingvogn danner rammer om de gode oplevelserEn Hobby campingvogn danner rammer om de gode oplevelser 

Hobby har et bredt sortiment af campingvogne. Så uanset om man ønsker den kompakte lette rejsevogn eller den store luksuriøse fastliggervogn, kan man sikkert finde den helt rigtige vogn i Hobbys sortiment. Der er hele 50 forskellige kombinationer at vælge imellem, og uanset hvilken model man vælger, er der tale om flotte og stilfulde indretninger kombineret med praktiske løsninger. Man kan derfor koncentrere sig 100 % om at få de gode oplevelser. Når rammerne er i orden, skal man ikke tænke på andet end at nyde sine ferier.

Børnene elsker camping

Uanset alder så elsker børn at komme på camping. Man når knapt at få campingvognen på plads på campingpladsen, førend de er over alle bjerge. Dels for at finde nye kammerater og dels for at udforske de nye omgivelser. Og selv om man ikke kender pladsen, er det ikke svært at finde sine børn igen – gå blot efter lyden af latter og leg. Camping er godt for børnene. De får rørt sig, får masser af frisk luft og der knyttes venskaber for livet.

Tid til hygge og samvær

Camping er indbegrebet af hygge, samvær og nærvær. Man bliver mange gode oplevelser rigere. Både de store og de små oplevelser tæller. Familiehygge i forteltet med et spil kort, aftenhygge under markisen med et koldt glas hvidvin imens man stille ser solen gå ned, eller familieudflugten til den seværdighed man har talt om i årevis. Alle disse ting giver gode minder, man husker tilbage på med stor glæde.

Rammen om de gode oplevelser – året rundt

En Hobby er bygget til at blive brugt. Uanset om det er bidende koldt, eller solen bager fra en skyfri   himmel, så giver en Hobby rammen om gode oplevelser.  Der er hyggelige børneværelser, hvor børnene både kan lege og slappe af. Komfortable siddegrupper der bruges både til spisning og hygge og køkkenerne er funktionelle og lækre. Og den gode sovekomfort gør, at man vågner veludhvilet om morgenen og er frisk til endnu en dags oplevelser.

Luksus og funktionalitet går op i en højere enhed i en HobbyLuksus og funktionalitet går op i en højere enhed i en Hobby

En gang Hobby altid Hobby

Hobby har en trofast fanskare af campister, der når de først har prøvet en Hobby, aldrig kunne finde på at vælge et andet mærke campingvogn. Og dette er ikke uden grund. Hobby leverer veludstyrede campingvogne til priser, hvor alle kan være med. Ordsproget – All Inclusive er noget man lever op til hos Hobby.

Kig forbi en af landets 20 Hobbyforhandlere, og find ud af at Hobby er lig med gode oplevelser mange år fremover.

Links:
Relevante Link(s) : Hobby

Prøv også at læse disse indlæg