Annonce (læs mere efter annoncen)
Leading Campings

Hobby campingvogne – 2020 nyheder

af Bjarne Søby

Hobby har netop afholdt deres årlige pressemøde hvor næste års campingvogne blev vist frem for forhandlere og presse, herunder to helt nye modeller.

 

Til sæson 2020 har Hobbys designere primært haft fokus på at skabe masser af lys og luft samt en hyggelig atmosfære i deres campingvogne.

Det kommer til udtryk i to nye indretning i Prestige-serien. Denne serie er tiltænkt campister, der lægger vægt på luksus, komfort og fine detaljer. Der er i alt 11 forskellige indretninger i serien – heraf to med køjer.

De to ny indretninger i Prestige-serien er hhv. Hobby Prestige 560 FC og Hobby Prestige 720 WQC.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Hobby Prestige 560 FC

Prestige 560 FC er indrettet med en stor siddegruppe forrest i campingvognen, stor L-køkken, fransk dobbeltseng og stort badeværelse med brusekabine.

Hobby Prestige 560 FCHobby Prestige 560 FC

 

At Hobbys designere har fokus på plads og hygge, kommer tydeligt til udtryk i denne indretning. Det er faktisk lidt imponerende, at der er blevet plads til en siddegruppe til 8 personer, samtalekøkken med masser af både opbevarings- og arbejdsplads og et bade/toiletrum med separat bruseniche.

Badeværelset i Hobby Prestige 560 FCBadeværelset i Hobby Prestige 560 FC

 

Desuden er der et Slimtower køleskab på 150 liter, opvarmet klædeskab ved indgangen og Truma Combi 6 varmesystem.

Et kig ned gennem Hobby Prestige 560 FCEt kig ned gennem Hobby Prestige 560 FC

 

Prestige 560 FC har en totallængde på 7,5 m., er 2,5 m. bred og har en totalvægt på 1.600 kg.

Hobby Prestige 720 WQC

Prestige 720 WQC er bogstaveligt talt en stor nyhed til sæson 2020. Den har en totallængde på 9,04 m, er 2,5 m bred og har totalvægt på 2.200 kg. Den er baseret på Hobby Prestige 720 WLC, der er indrettet med enkeltsenge, men kommer nu også i en WQC version med fritstående dobbeltseng.

Hobby Prestige 720 WQCHobby Prestige 720 WQC

 

Lige som Prestige 560 FC er 720 WQC indrettet med siddegruppe til 8 personer og samtalekøkken med masser af både opbevarings- og arbejdsplads. Der er Slimtower køleskab på 150 liter, opvarmet klædeskab ved indgangen og Truma Combi 6 varmesystem. Man kan desuden tilkøbe ALDE gulvvarme.

Siddegruppen i Hobby Prestige 720 WQCSiddegruppen i Hobby Prestige 720 WQC

 

Soveafdelingen i Prestige 720 WQC er indrettet med en stor, fritstående dobbeltseng. Sengen kan skubbes op mod hovedgærdet, når den ikke er i brug. derved skabes der mere plads til at bevæge sig rundt i dagtimerne.

Soveværelset i Hobby Prestige 720 WQCSoveværelset i Hobby Prestige 720 WQC

 

Helt bagerst i campingvognen er der et stort badeværelse i hele vognens bredde. Der er separat brusekabine og masser af plads.

Prestige 720 WQC er som nævnt en stor campingvogn, og der er virkelig meget skabs- og opbevaringsplads. Det er godt tænkt af Hobbys designere.

Når enden er god…

Sidste år blev Prestige-serien opdateret udvendigt med et nyt design på vognens bagende, der bl.a. kom til udtryk med nye rangergreb i krom, nye profiler og nye smarte baglygter.

Alle Hobbys modelserier (med undtagelse af Premium-serien) har nu fået dette design.

Den nye bagende med rangergreb i krom, nye profiler og nye smarte baglygterDen nye bagende med rangergreb i krom, nye profiler og nye smarte baglygter

 

Meget er uændret i forhold til sidste år

Det siger sig selv, at en fabrik ikke kan udskifte hele programmet og komme med nye serier hvert år. Det gælder også Hobby, og der udover ovennævnte er der ikke de store forandringer til sæson 2020. Og måske med god grund. Hobby er ubestridt en af de største spillere på markedet, og hvorfor ændre et koncept, der tilsyneladende virker.

Men noget nyt er da der i de andre model-serier også.

I De Luxe-serien kan man nu også vælge indretningerne 440 SF, 460 SFf, 540 FU, 540 UFF og 6509 KFU. Det er ikke nye indretninger, da de har været tilgængelige i andre af Hobbys modelserier, men nu findes de altså også i De Luxe serien.

I Excellent-serien udgår modellen 560 KMFE. Den bliver erstattet af 650 UMFE, så der er stadig 13 forskellige indretninger i denne serie. Desuden er der kommet nyt polster i siddegruppen.

Vi ved i skrivende stund ikke hvornår Hobbys 2020 modeller kommer til de danske forhandlere, men mon ikke det sker hen over sommeren ligesom de foregående år.

Du kan få flere oplysninger og forhandlerliste her: Hobby

Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar