Hvilken størrelse fortelt er den rigtige til din campingvogn?

af Ann Karina
Isabella Danmark

A-mål, omløbsmål eller noget helt tredie. Kært barn bange navne. Det kan være svært at finde den rigtige størrelse fortelt til sin campingvogn. Når man skal finde den rette størrelse er der flere muligheder. Den mest almindelige kendte er at trække en snor igennem teltskinnen så den rører jorden i begge sider og derefter måle snorens længde. Men det behøver ikke at være så kompliceret.

Hvis du kender navnet, modelnavnet samt årgang på din campingvogn kan det gøres meget nemmere. Hvis du ikke umiddelbart kan se oplysningerne på campingvognen, kan du finde disse  oplysninger i din campingvogns papirer.

Isabella Danmark
Sådan kan man finde sit A-mål

Den danske forteltsproducent Isabella har igennem flere år haft en service på deres hjemmeside der hjælper dig med at finde den rigtigt forteltsstørrelse. En simpel database med alle kende campingvognsmærker, årgange og modeller. Denne service er nu blevet videreudviklet, således at den bl.a. virker bedre på f.eks. din smartphone, tablet PC eller lignende. Nu er der kommet simple dropdown menuer, hvor du henholdsvis kan vælge campingvognsmærke og årgang. De nye dropdown menuer forhindrer også tastefejl, der kan beværliggøre din søgning.

Isabella Danmark
Eller du kan bruge Isabellas hjemmside – Husk der kan være flere sider med modeller

Derefter er det bare at finde sin campingvogns modelnavn og størrelse i listen. Ud for navnet på vognen, står hvilket A-mål dit fortelt skal have. Der står også hvilken størrelse Isabellatelt der vil passe bedst til din campingvogn.

Ved brug af denne funktion, kan du nemt og hurtigt sikre dig at du køber den rigtige størrelse fortelt til din campingvogn – uanset årgang.

Følg link nederst på siden til A-måls databasen.

Isabellas hjemmeside byder også en anden smart funktion, der kan hjælpe dig. Hvis du af en eller anden årsag ikke skulle have opstillingsvejledningen til dit fortelt, kan en sådan hentes på Isabella hjemmeside. Her er opstillingsvejledninger til alle fortelte produceret af Isabella helt tilbage til 1990. Du har også mulighed for se opstillingsvejledning på video, få gode råd til dit fortelt samt meget mere.

Isabella Danmark
Herfra er der nem adgang til mange gode råd

Isabella Danmark
Du kan finde opstillingsvejledninger til fortelte helt tilbage til 1990

Hvis du bedre kan lide den personlige kontakt, er jeg sikker på at din lokale campingforhandler kan hjælpe dig med at svare på dine spørgsmål.

Links:
Relevante Link(s) : Isabella|Isabella A måls database|Gode råd fra Isabella

Prøv også at læse disse indlæg