Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Ikonisk Bodum design til campingbrug

af Bjarne Søby

Bodum har lavet en speciel serie med flere af deres ikoniske og funktionelle design til camping og fritids brug. Vi er faldet pladask for den nye kaffekolbe og deres kaffekrus.

Denne artikel og video er lavet som et betalt partnerskab med Camper

Bodums stempelkaffekander er nærmest fast inventar i ethvert dansk kaffedrikkende hjem. Nu fås de også til camping og fritids brug De kommer nemlig nu i BPA frit og smagsneutralt polycarbonat. Så nu kan de også blive fast inventar i ethvert campingkøkken. 

Den traditionelle stempelkaffekande er ikke det eneste fra Bodum, der nu er i brudsikre materialer. Bodum har lanceret, ud over kaffekanden i flere størrelser, en tekande i brudsikkert glas, to forskellige størrelse termoglas i polycarbonat og en serie af opbevaringsglas også i polycarbonat. Alt i design der er magen til det vi kender i glasversionerne.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Vi har benytte Bodums kaffekolbe i et par uger nu, og den er vi blevet rigtig glad for. Først og fremmest laver den god kaffe, men den er også let og meget let at gøre ren. Også Bodum termokrus i polycarbonat har vi taget til os. De er holder min kaffe varm længere, og så synes vi, de er ret dekorative.

Se med i denne video, hvor Ann Karina fortæller om Bodums campingservice:

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg