Annonce (læs mere efter annoncen)
Ferie For Alle 2024

Isabella 2014: Nyt program med flotte telte og lækkert tilbehør

af Bjarne Søby
Isabella Prisma med en dybde på hele 4 meter

Isabellas 2014 program byder på en masse spændende nyheder. Fra det helt store 4 meter dybe Prisma fortelt til Universal 360 – helårsteltet til al slags vejr. Ud over nye spændende for- og deltelte, finder du også et stort udvalg af tilbehør, møbler, en front til Sun Shine og det ekstra stærke stel Zinox Mega Frame i Isabellas 2014 program.

 

Ikke siden 70’erne har Isabella haft et fortelt med 4 meter i dybden. I år kan du igen finde et 4 meter fortelt i Isabellas sortiment – det helt nye Prisma. Prismas styrke og fleksibilitet gør det til det ultimative fastliggertelt, hvori der er kombineret alt det bedste fra en Penta og fra en Forum. Fronten på Prisma kan flyttes frem og tilbage, og der skabes et opholdsrum med en overdækket terrasse. Ved tilkøb af ekstra fronter har du tilmed mulighed for at bygge en forstue i forteltet.

For at sikre størst mulig stabilitet leveres Prisma udelukkende med det ekstra stærke Zinox Mega Frame stel. Teltdugen er i det nye super stærke Isacryl Deluxe, der gør teltet ekstra holdbart. Ønsker du at bruge Prisma som helårstelt kan ekstra stænger tilkøbes for at sikre særlig god stabilitet i ydersæsonerne. Altså det ultimative fastliggertelt!

Det nye stærke Zinox Mega Frame, er et kraftigt stålrørsstel med svejsede hjørner og dobbelt skruelås på stængerne. Mega Frame modstår kraftige storme, snefald og store regnmængder, og kan stå hele året med et heltelt, som er beregnet til helårsbrug.

Nye rejse- og deltelte samt annex i fuld ståhøjde

Det velkendte Capri fortelt er i år blevet endnu bedre, og hedder nu Capri Coal. Capri Coal er ideel til rejsecampisten, da det er fremstillet i let acryl, der gør teltet let at transportere. Det er hurtigt at stille op, så du let kan flytte dig fra sted til sted. Går rejsen til varmere himmelstrøg giver Capri Coals store myggenetsvinduer god ventilation uden generende insekter på varme sommerdage og nætter.

Magnum 250 CoalMagnum 250 Coal

Magnum har fået en storebror, delteltet Magnum 250 Coal. Magnum 250 Coal er som navnet afslører, 250 cm i dybden, og er dermed et godt og rummeligt rejsetelt. For at sikre et godt indeklima, har Magnum 250 Coal et væld af udluftningsmuligheder og er fremstillet i åndbart Isacryl materiale.

Ønsker du at nyde årstidernes skiften på campingpladsen, er Universal 360 delteltet det perfekte valg. Teltets store styrke og stabilitet gør Universal 360 Coal ideel til camping i al slags vejr. Universal 360 Coal er i flotte grå og sorte farver, der giver teltet et afdæmpet og moderne look.

Har du brug for ekstra sovepladser, ekstra opbevaringsplads eller en udestue, kan du udbygge dit 250 cm for- eller deltelt med det nye Annex 250 Coal. Annekset har store vinduespartier, fuld ståhøjde og er yderst rejsevenligt, da vægten holdes nede med det lette CarbonX-fiberstel.

Annex 250 CoalAnnex 250 Coal

Sun Shine front og dørmarkise til campingvognen

Har du et Sun Shine solsejl, kan du nu tilkøbe en front dertil og lynhurtigt omdanne Sun Shine til et let rejsetelt (Kan også bruges på Sun Blue). Sun Shine fronten har dobbelte lynlåse i begge sider, så den kan lynes sammen med kanalstykkerne ved sidebenene på Sun Shine. Fronten har to indgangsdøre og store vinduespartier og kan deles på midten med en lynlås.

Med en dørmarkise til din campingvogn får du en hurtig og stabil løsning til overdækning af indgangsdøren i campingvognen. Du kan dermed åbne døren til campingvognen uden det regner eller sner ind.

Praktiske organizere, en ny lampeskærm og lækre møbler

I Isabellas 2014 program finder du to nye organizere – Multi Organizer og Flex Organizer. Multi Organizer stilles på gulvet i forteltet, og er den perfekte opbevaringsplads til f.eks. sko, strandting, blade eller strikketøj. Multi Organizer har 3 store rum samt yderrum og bærehåndtag.

Flex Organizer, hænges op i overliggeren eller tagstangen i forteltet med et smart velcro-ophæng. Den har ét stort rum, inddelt med en hylde, og netlomme på hver side. Flex Organizer er perfekt til opbevaring af f.eks. kopper, spil, håndklæder eller familiens cykelhjelme. Begge organizere klappes sammen, så de næsten ingenting fylder, når de ikke er i brug.

Den nye lampeskærm hedder Black Chintz, og er en lækker sort lampeskærm i flot sort blankt stof, der passer perfekt til alle Isabellas for- og deltelte.

Lækre stole, praktiske borde, rummelige foldeskabe, en strandmåtte og en foldud-seng er nogle af de møbler du finder i Isabellas sortiment i den næste sæson.
De praktiske foldeskabe er rummelige og gode til at opbevare alt fra håndklæder til køkkengrej eller toiletsager. Skabene fås i tre forskellige størrelser og kan foldes sammen og pakkes sammen i den medfølgende taske, der gør skabene nemme at transportere.

Isabellas campingborde fås i flere forskellige størrelser. Bordene kan klappes sammen og fylder dermed minimal plads ved opbevaring og transport. De har en praktisk grå overflade, der er nem at tørre af.

Har du brug for en ekstra seng eller en lækker solseng er Isabella Folding Bed løsningen. Foldud-sengen er let at transportere, let at slå ud og pakke sammen og er god at ligge på. Har du derimod brug for en let løsning når du vil en tur til stranden, er Isabellas Beach Mat perfekt. Strandmåtten er nem at have med, da den er forsynet med skulderem og vejer minimalt. Hovedgærdet kan rejses til siddeposition, og har et smart rum til opbevaring, der lukkes med en lynlås.

Isabella Carpet – det perfekte tæppe til dit fortelt

Isabella Carpet passer perfekt til dit Isabella fortelt og du har mulighed for at vælge mellem mange forskellige varianter og farver. Tæpperne kan klippes til uden at flosse og dermed tilpasses ethvert fortelt.

Der er lidt for en hver smag i Isabellas 2014 program – hvad enten du skal have et nyt lækkert fortelt, eller skal have praktisk udstyr til sommerens campingture.

Links:
Relevante Link(s) : Isabella

Prøv også at læse disse indlæg