Isabella Atlas Frontsolsejl til fastliggere og sæsoncampister

af Bjarne Søby

Når vi har været fastliggere, har vi altid manglet læ og ly for vejr, sol og vind foran forteltet. De løsninger vi har forsøgt os med, har ikke været særligt holdbare. Og de kunne i hvert fald ikke på nogen måde blive stående når vi rejste fra campingvognen.

Denne artikel og video er lavet i samarbejde Isabella og er annoncørbetalt indhold.

Isabella har nu lavet et solsejl der er perfekt til fastliggere, Atlas Frontsolsejl med MegaFrame stangsæt. Frontsolsejlet monteres foran forteltet under udhænget. Det monteres med Mega F-link beslag og hele stellet er lavet af de kraftige MegaFrame stænger. Så det er meget solidt og står rigtigt godt fast uanset vejr og vind.

Hvis man ønsker at få ekstra læ, kan man montere henholdsvis en højre og/eller en venstre side. Disse lynes på samme måde som siderne på forteltet, og pløkkes ligeledes på samme måde, så det er nemt og holdbart. Siderne fås så de passer i farverne til både Isabella Dawn – og North fortelte.

Annonce (læs mere efter annoncen)

At have et frontsolsejl giver også en god mulighed for at udvide udenoms arealet og giver også god beskyttelse mod aftenduggen, så man kan udnytte det at sidde ude til endnu længere ud på aftenen.

Se mere til Atlas Frontsolsejl i denne video:

Prisen på Atlas er afhængig af størrelsen, og starter på ca. 5.400,- kr. En side kan til købes for ca. 1.300,kr.

Du kan findeyderligere oplysninger på Isabellas hjemmeside 

Annonce (læs mere efter annoncen)

En Autocamper kan sagtens bruges hele året!
En autocamper er ikke kun begrænset til brug om sommeren. Rigtigt mange moderne autocampere er 100 % vinteroptimeret, så de kan bruges hele året. Hos AutoCamp i Låsby rådgiver de gerne.

Læs mere her >>>0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar