Annonce (læs mere efter annoncen)

Kampa Club Air Pro luftfortelt – 2019 nyhed

af Bjarne Søby

Kampa udvider sortimentet igen. Kampa Club Air Pro 390 er et luftfortelt, der minder meget om et traditionelt fortelt, men det nye fortelt har nogle helt unikke egenskaber.

 

Kampa Club Air Pro 390 har som noget nyt en hel lige front. Det giver en fantastisk rumfornemmelse, og selv om forteltet kun har en dybde på 2,75 meter, så tror de fleste at det er et 3-meter telt.

kampa club serie 2019 nyhed 03Kampa Club Air Pro serien kommer i 4 størrelser – også en Plus model med en fastmonteret udbygning.

Club-serien har et udhæng over fronten. Det nye her er, at udhænget har luftstænger, der pumpes op sammen med forteltets andre luftkanaler. Det er smart, og det fungerer faktisk rigtig godt.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Vi så det nye fortelt på FRI 2019 i Bella, og der lavede vi denne video, hvor Peter Outzen fra Camping Agenten fortæller om det nye fortelt fra Kamp.

Du kan se priser og forhandlere på Camping Agentens hjemmeside

Annonce (læs mere efter annoncen)

Drømmer du om din egen autocamper?

Drømmer du om det frie liv på landevejen i din egen autocamper kan det godt lade sig gøre inden sommer. DanCamper i Horsens har et stort udvalg af nye og brugte autocampere.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg