Let er godt og Caravelair har masser at byde på

Caravelairpmesse presseny 150117 01

Caravelair har noget at byde på uanset om du vil rejse kompakt, eller have mere luksus og plads. De tilbyder bl.a. campingvogne helt ned til 3.30 m. med soveplads til fire i den nye model Antares 330.

De danske campingmesser i København og Odense står for døren og her vil Caravelair være stærkt repræsenteret. På deres stand vil de vise en masse af deres spændende nyheder.

Peter Outzen fra Camping Agenten der er den danske agent for Caravelair fortæller, ”Efterspørgslen efter lette rejsevogne er stigende og Caravelair er gode til at lytte til deres kunder. Caravelair producerer campingvogne der generelt har en lavere vægt end tilsvarende campingvogne i samme mærker, og det er noget vi kan mærke på salget. ” Fortæller Peter Outzen og fortsætter,

”Vi har på messerne i København og Odense et bredt udvalg af vores campingvogne med. Du finder bl.a. en fuldt funktionsdygtig campingvogn med indvendige mål på kun 3.30 meter. Campingvognen er indrettet med køjer og siddegruppe der kan redes op, så der er faktisk hele fire sovepladser. Der er intet overflødigt udstyr, men der er alt hvad du skal bruge til en god ferie. Og hvis man ønsker det, kan man jo altid tilkøbe ekstraudstyr. Det er en helt ny model i den populære Antares serien.”

Caravelairpmesse presseny 150117 02Grundplan i en Caravelair Antares 330

Caravelair byder også på andet end små kompakte campingvogne.

Peter Outzen fortsætter, ”I den anden ende af skalaen er der Allegra modellerne der er fuldt udstyret med masser af udstyr, der normalt betegnes som ekstraudstyr.

Caravelairpmesse presseny 150117 03Caravelair Allegra 420
Caravelairpmesse presseny 150117 04Grundplan i en Caravelair Allegra 420

I disse modeller er det med som standard. Allegra modellerne har rigtigt mange gode detaljer og der mangler intet. Disse campingvogne er udstyret med alt fra gulvvarme til det smarte XL-skuffekøleskab.” Peter Outzen fortæller videre,

Caravelairpmesse presseny 150117 05Caravelair Allegra 470 med det smarte XL-skuffekøleskab

”I Allegra serien får du også GRP/polyester tag og sider. Det er et meget stærkt kunststof der stort set ikke er modtagelige for slag og ydre påvirkninger. Skulle der komme hagl eller hvis en campingstole eller andet støder ind i campingvognens side, gør det ingen skade. Det er en rigtig god sikkerhed at have, og det gør også at man slipper for at skulle gå at kigge på ærgerlige småbuler på campingvognens sider.”

Caravelairpmesse presseny 150117 06Caravelair Allegra 470

Caravelair er også gået et skridt videre med Allegra-serien og det er på isoleringsområdet.

”Allegra serien har XPS isolering både i loft, bund og vægge. Denne Isolering er den bedste på markedet og kan ikke optage fugt. Samtidigt isolerer den bedre, ikke bare for kulde og varme, men også for lyd. Nu er Allegra-serien isoleret helt på højde med de bedre tyske vognmærker.” Fortæller Peter og afslutter,

”Nu skal jeg jo ikke afsløre det hele hér. Kig forbi vores stande i København og Odense og se selv. Caravelair har rigtigt meget at byde på, både for den der ønsker det lette og den der gerne vil have lidt mere.”

Se mere på Campingagenten.dk

 

Prøv også at læse disse indlæg