Med på tur: Ventura Air Trinus W400 luftfortelt

af Bjarne Søby

Ventura Air Trinus W400 kom på markedet til 2019 sæsonen. Selvom forteltet ikke er nyeste model, gør Isabellas store knowhow med fortelte, at forteltet stadig er moderne og lever op til tidens krav. Vi har netop haft et med på tur, og det har været en positiv oplevelse.

Ventura Air Trinus W400 luftfortelt er både nemt, rummeligt og hurtigt at have med på rejsen. De fine lyspaneler i taget (som er hentet fra bl.a. Isabella Penta) og de store vinduer, gør Air Trinus W400 til et lyst og luftigt fortelt med plads til hele familien.

Teltet har gode udvidelsesmuligheder på begge sider med Ventura Air Annex. Velkendte Isabella materialer og unikke funktioner giver den bedst mulige udendørs oplevelse. Med trækstopperen kan Air Trinus W400 forteltet ubesværet tilsluttes campingvognen – også henover vinduer. Og det lille frontsolsejl gør, at teltet opleves som meget rummeligt. Støttestænger og et avanceret luftsystem gør Ventura Air Trinus W400 meget stabilt.

Takket være dobbeltvulsten kan Ventura Air Trinus W400 fastgøres til både campingvogne og markisekasser på autocampere.

Air Trinus W400 kan fås hos de fleste danske campingforhandlere. Det vejer 34 kg, og vejl. udsalgspris er kr. 10.995,-

Få flere oplysninger her: Isabella

Annonce (læs mere efter annoncen)

Nye regler for gasinstallationer i campingvogne

I henhold det Danske gasreglement er reglerne blevet skærpet for installationer i campingvogne og autocampere blevet skærpet. det betyder blandt andet at…

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar