Mestic kølebokse, Powerpack og klimaanlæg

af Bjarne Søby

Til sæson 2021 kommer der nyt campingudstyr fra Mestic. Bl.a. kølebokse, klimaanlæg og en smart Powerpack. Og da priserne er meget attraktive, er de værd at tage et kig på.

Mestic producerer et bredt udvalg af campingudstyr. Bl.a. kølebokse, kaffemaskiner, vaskemaskiner, lithiumbatterier, klimaanlæg, ovne, airfryers, varmeovne, kogeplader, støvsugere og meget, meget mere. Jeg skal ikke nævne dem alle her. Det ville blive for omfattende, men der kommer nogle nyheder fra Mestic, som afgjort er interessante for campister.

Mestic kølebokse i mange udgaver

Mestic producerer både kompressor – og thermoelektriske kølebokse, og udvalget er ret bredt. 

Mestic kølebokse
Mestic har et bredt udvalg af kølebokse

Thermoelektriske kølebokse

Thermoelektriske kølebokse kan køle på både 12V og 230V. De kan køle ned til ca. 20 grader under udenomstemperaturen. Det sætter nogle begrænsninger. Står de f.eks. i en varm bil, hvor temperaturen let kan komme op over 40 grader, så er temperaturen i køleboksen ca. 20 grader, hvilket ikke et nok til madvarer. Men de er fine i køligere omgivelser eller til drikkevarer.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Thermoelektrisk køleboks Mestic 25 liter
A++, Vægt 4 kg: Vejl. udsalgspris kr. 599,-

Thermoelektrisk køleboks Mestic 28 liter
A++, Vægt 4,5 kg: Vejl. udsalgspris kr. 659,-

mestic køleboks 28L
Thermoelektrisk køleboks Mestic 28 liter

Kompressor kølebokse

Kompressorkølebokse fungerer ligesom et almindeligt køleskab, og køleevnen er derfor ikke afhængig af udenomstemperaturen. De kan køle på 12V og 24V. Der kan tilkøbes en omformer, så de kan anvendes med 230V.

Kompressorkøleboks Mestic 25 L
Vægt 13,5 kg, Køleområde -18 til +10 celsius, digitalt display: Vejl. udsalgspris kr. 2799,-

Kompressorkøleboks Mestic 35 L
Vægt 14,5 kg, Køleområde -18 til +10 celsius, digitalt display: Vejl. udsalgspris kr. 3199,-

Kompressorkøleboks Mestic 35 L
Kompressorkøleboks Mestic 35 L

Kompressorkøleboks Mestic Adventure 42 L
Kan holde is frossen i op til 90 timer uden tilslutning til strøm. Køleområde -18 til +10 celsius, 3-trins batteribeskyttelse: Vejl. udsalgspris kr. 4699,-

Kompressorkøleboks Mestic Heavy Duty 33 L
Har indvendig belysning, digitalt display og 2-sidet åbning af låg. Køleområde -18 til +10 celsius, 3-trins batteribeskyttelse: Vejl. udsalgspris kr. 3899,-

Kompressorkøleboks Mestic Heavy Duty 45 L
Har indvendig belysning, digitalt display og 2-sidet åbning af låg. Køleområde -18 til +10 celsius, 3-trins batteribeskyttelse: Vejl. udsalgspris kr. 4299,-

Mestic Powerpack giver dig strøm overalt.

Der er virkelig meget udstyr, der kræver strøm. Bl.a. mobiltelefoner, tablets, fjernsyn og kølebokse m.m.  Der er ikke et problem, når man har strømtilslutning på en campingplads, men på fricamping, i shelters eller på stranden er der sjældent mulighed for strøm.

Mestic Powerpack
Mestic Powerpack

Mestic Powerpack løser det problem. Med den har du altid strøm med dig (hvis du altså husker at lade den op). Den har en kapacitet på 250W/t v. 20A, hvilket er pænt meget. Den kan f.eks. drive en kompressorkøleboks i ca. 15 timer. Det er nok til en tur på stranden, i skoven, til sportsstævner e.l.

Udover et 12V stik til f.eks. kølebokse, har den 3 USB-A stik og 1 USB-C stik. Man kan se kapacitet, strøm og batteristatus på det digitale display. 

Da vi så den første gang, blev vi ret imponeret. Den er ikke særlig stor (12,2 x 16,5 x 12,2 cm), og den vejer kun 2,2 kg. Så den er til at have med overalt.

Mestic klimaanlæg køler, varmer og affugter

Til sæson 2021 kommer der to klimaanlæg fra Mestic. Det ene er til traditionel montering i taget, og det andet kan monteres i et vindue. Når jeg skriver klimaanlæg og ikke aircondition, så er det fordi, at de begge også har en varmefunktion.

Klimaanlæg Mestic er til montering i en åbning i taget – typisk i en tagluge. Det er på 2500W, og vægten er 42,5 kg. Køleeffekten er på 2500W og varmeeffekten er på 2200W. Den indvendige fordeler af luften har desuden dæmpbar LED belysning.

Klimaanlæg Mestic
Klimaanlæg Mestic er til montering i en åbning i taget
Det indbyggede LED lys i Klimaanlæg Mestic

Klimaanlæg Mestic har en vejl. udsalgspris på kr. 11.999,-. Hertil kommer montering.

Split-klimaanlæg Mestic er ret smart. Det er tiltænkt dem, der måske ikke har frivægt nok til montering af et klimaanlæg på taget. Det er 2-delt anlæg der monteres simpelt i et vindue med en specielt justerbart beslag. Den ene del sættes udvendigt og den anden del indvendigt. Vinduet kan lukkes med beslaget monteret, og anlægget fjernes let under kørsel.

mestic spilt
Split-klimaanlæg Mestic

Køleeffekten er på 760W og varmeeffekten er på 400W. Ventilatoren har tre niveauer, der er søvnfunktion, støjniveauet er 53 dB, og vægten er 22,5 kg.

22,5 kg. er selvfølgelig en pæn vægt at have hængende i et vindue, men ifølge Camper Fritid skulle vinduet ikke tage skade af det.

Den vejl. udsalgspris er kr. 4999,-.Som nævnt producerer Mestic mange andre produkter end de her nævnte. Du kan se det fulde udvalg på Camper Fritid, hvor du også kan få oplyst nærmeste forhandler.

Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar