Annonce (læs mere efter annoncen)
Leading Campings

Ny instruktørstol med sidebord fra Isabella

af Bjarne Søby

Der er en ny og forbedret instruktørstol på vej fra Isabella. Faktisk burde den allerede være på vej ud til campingforhandlerne, og især på et område er forbedringen virkelig nyttig.

Isabella har haft en instruktørstol i deres sortiment i flere år. Så det er sådan set ikke en nyhed i sig selv. Men nu leveres den med et lille sidebord, der sidder fast på stolen – og det er en virkelig praktisk forbedring. 

En instruktørstol vejer ikke meget (denne 2,8 kg), fylder kun lidt og er let at transportere. Den er derfor meget velegnet til camping. Men den kan også benyttes til sportsstævner, på stranden, i haven m.fl. steder. Og de steder har man ikke nødvendigvis altid et bord med. Derfor er det smart med et lille sidebord monteret på stolen. Så har man et sted at stille sin kaffe, vinglas e.l.

Isabellas Instruktør kan bære en vægt på 100 kg. og har en udmærket siddekomfort. Den føles fast og giver fin støtte.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prisen er kr. 379,- pr. stk.

Skulle du have en ældre instruktørstol fra Isabella uden sidebord, så kan sidebordet købes separat. Det koster kr. 99,-.

Få flere oplysninger her: Isabella

Annonce (læs mere efter annoncen)

Drømmer du om din egen autocamper?

Drømmer du om det frie liv på landevejen i din egen autocamper kan det godt lade sig gøre inden sommer. DanCamper i Horsens har et stort udvalg af nye og brugte autocampere.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar