Ord kan ikke beskrive hvor lækker denne Hymer autocamper er

af Bjarne Søby

Denne Hymer BMC i680 er rendyrket luksus, skyhøj kvalitet og gennemført lækker. Den er bygget på et nyudviklet Mercedes-Benz chassis, og den er spækket med udstyr. Det giver en fantastisk komfort! Men det er alt det, du ikke ser, der virkelig imponerer.

Denne artikel og video er lavet i samarbejde Autocamp og er annoncørbetalt indhold.

Indvendig er Hymer BMC i680 indrettet ganske traditionelt. Den har store enkeltsenge over den rummelige garage, stor brusekabine og toiletrum samt et fornuftigt stort køkken med fin bordplads, køleskab, gaskomfur og vask. Forrest i camperen er der en stor “L” siddegruppe inklusiv de drejbare førerstole.

Denne Hymer BMC i680 er rendyrket luksus, skyhøj kvalitet og gennemført lækker. Den er bygget på et nyudviklet Mercedes-Benz chassis, og den er spækket med udstyr. Denne Hymer BMC i680 er rendyrket luksus, skyhøj kvalitet og gennemført lækker. Den er bygget på et nyudviklet Mercedes-Benz chassis, og den er spækket med udstyr.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Men ord kan ikke rigtigt beskrive en Hymer. Den skal opleves. Det fik vi mulighed for, da vi blev inviteret med på en tur i den flotte autocamper af Lasse Petersen fra Autocamp i Låsby. Der fik vi mulighed for at opleve komforten i en Hymer autocamper. Og ikke mindst – fik et indblik i al den teknik, der er bygget ind i denne autocamper.

Den kan leveres indregistreret til 3500 kg, men så er der ikke meget frivægt til baggage og udstyr. De fleste vælger nok at få den vejet op.

Prisen på den Hymer BMC i 680, der er vist i videoen er kr. 1.243.990, -. Mange vil nok mene, det er mange penge. Men kvalitet koster, og her får man kvalitet for hver en krone.

Få flere oplysninger om priser og specifikationer her: Autocamp

Annonce (læs mere efter annoncen)

Drømmer du om din egen autocamper?

Drømmer du om det frie liv på landevejen i din egen autocamper kan det godt lade sig gøre inden sommer. DanCamper i Horsens har et stort udvalg af nye og brugte autocampere.

Læs mere her >>>


0 kommentar
1

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar