Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Ny madras på mål

af Ann Karina
Anntexmadras 01

Når man har haft sin campingvogn igennem en årrække, eller man anskaffer sig en brugt campingvogn eller autocamper, kan det være nødvendigt at lave visse forbedringer. Vores Adria Classica er fra efteråret 2008 (2009 model) og trængte efterhånden til en ny madras.

Nu er det jo som regel ikke madrasser med helt almindelige mål man har i en campingvogn eller autocamper. Og går man i en almindelig forretning, kan det være svært at finde en der passer. Så skal man selv i gang med kniv og sav og få den passet til og det kan også være bøvlet.

Passer perfekt!Passer perfekt!

Annonce (læs mere efter annoncen)

Det er også en mulighed at få lavet en på mål. Her kan man f.eks. gå ind i et almindeligt skumhus. Denne idé er måske ikke helt tosset, men problemet er, at et almindeligt skumhus ikke har de præcise mål på madrassen. Og det er her firmaer som AnnTex kommer ind i billedet.

Stadigvæk lige så nemt at komme forbi sengenStadigvæk lige så nemt at komme forbi sengen

Vi har igennem mange år været meget begejstret for AnnTex topmadrasser. Faktisk så begejstret, at vi ikke bare har den samme type topmadras i vores fastliggervogn og rejsevogn, men også derhjemme. Derfor var det logisk for os at kontakte AnnTex, når vi nu skulle have ny bundmadras i fastliggervognen.

Ann Tex har igennem en årrække specialisteret sig i produktion af tekstiler (kantsyede tæpper, madrasser og topmadrasser) til campingfolket. AnnTex har stort set alle grundrids på alle de campingvogne og autocamperer der sælges i Danmark i deres system. Det betyder at når du så skal til at bestille en madras eller et tæppe, opgiver du bare hvilken campingvogn eller autocamper du har (model, mærke, årgang), og så producerer de de bestilte varer så de passer perfekt i din vogn.

Passer perfekt både i bredden og længdenPasser perfekt både i bredden og længden

Priserne starter ved 2.750,- for en enkeltsengsmadras.  Madrasserne kan bestilles enten på AnnTex hjemmeside, eller hos de fleste danske campingforhandlere.

Vi fik bakset den gamle madras ud, og lagt den nye på plads. Og den passer helt perfekt. Så nu står den på god nattesøvn igen hvor vi ikke begge triller ind på midten af sengen.

Sov godt :)Sov godt 🙂

Klik her for at læse mere om madrasser på AnnTex hjemmeside.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg