Ny version af velkendt produkt fik campingvognen ren igen

af Bjarne Søby

Vi har prøvet mange produkter til at vaske vores campingvogn med. Dette produkt er ikke nyt, men er blevet forbedret. Og så er det blevet billigere og meget miljøvenligt.

Denne artikel er lavet som et betalt partnerskab med Ren Fritid.

Ren Fritid Vask og Voks er et vaskeprodukt der fjerner sorte striber og grønne alger på campingvogne og autocampere. Og det gør det ret effektivt.

Mange sværger til Ren Fritid Vask og Voks som deres foretrukne vaskemiddel, når campingvognen eller autocamperen skal rengøres. Og det med god grund, for det er et meget effektivt rengøringsmiddel.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Vi satte Ren Fritid Vask og Voks på en rimelig hård prøve, da vi satte os for at teste det på en meget beskidt campingvogn. Den havde stået hele vinteren under et Bøgetræ, og nedfald og regnvand havde efterladt tykke belægninger af alger og snavs.

Vi havde nok regnet med at det ville tage en hel del knofedt at få vores campingvogn ren igen. Men det gik faktisk overraskende let. Se med i denne video, hvor vi viser hvor effektiv at Ren Fritid Vask & Voks er:

Prisen for en liter Ren Fritid Vask & Voks er kr. 149,95. Du kan få oplyst nærmeste forhandler her: Ren Fritid

Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>


2 kommentarer
0

Prøv også at læse disse indlæg

2 kommentarer

Steen Madsen 7. april 2021 - 14:41

Hej
Først og fremmest tak for gode indslag 😎
Spørgsmål 🤔 kan se at i går oppe på jeres cv når i gør den ren, kan man det på alle vogne? Har selv en Adria Adora 522UP.

Svar
Bjarne Søby 7. april 2021 - 19:29

Hej. Det ved jeg ikke. Men vi har gjort det på alle vores campingvogne. Vi går helst ude langs siden hvor der er støtte, eller træder der hvor vi ved, der er støttevægge eller skabe inden i vognen. Vi træder aldrig nær en tagluge. Mange vil sikkert ryste på hovedet af os, men sagen er – der er aldrig sket noget ved det 🙂

Svar

Skriv en kommentar