Få rene og spejlblanke vinduer i forteltet

af Bjarne Søby
Isabella Isaclean Window

IsaClean Window er beregnet til rengøring af forteltet vinduer, og det virker. Adrig har det været lettere at få forteltets vinduer rene og blanke.

Denne artikel er lavet som et betalt partnerskab med Isabella

Vi har gennem årene prøvet en del rense- og rengøringsmidler til vinduerne i forteltet. Nogle har virket bedre end andre, men de har alle krævet en vis mængde knofedt. Det der indtil nu har virket bedst for os, er aftørring med vand og polering med Isabellas imprægneringsvæske. Men sådan er det ikke mere.

Vi fik tilsendt en flaske med Isabellas nye produkt til rengøring af forteltets vinduer. Produktet hedder Isabella IsaClean Window.  Flaske indeholder 1 liter og er klar til brug. Flasken har desuden forstøver, og der medfølger en lille mikrofiberklud til at polere vinduerne med.

Vi prøvede IsaClean Window på et Villa fortelt. Forteltet stod med en skov på den ene side, og en grusvej på den anden, så vinduer på forteltet bliver hurtigt støvede og beskidte. For virkelig at prøve det nye rensemiddel af, så undlod vi at rense- og pudse vinduer fra juni måned og frem til september (det lyder fint, men sandheden er, at vi aldrig fik taget os sammen til at pudse vinduerne i den periode). Men uanset årsagen, så var væres vinduer temmelig beskidte.

Isabella Isaclean Window
Vinduerne i forteltet er ikke blevet rengjort i ca. 4 måneder, hvilket de tydeligt bære præg af

IsaClean Windows er let at brug, og det kræver ikke særlig mange kræfter at polere vinduer helt blanke

Isabella Isaclean Window
Først tørres vinduerne af med en fugtig klud. Ruden skal ikke være fugtig for at bruge IsaClean Window, så man kan sagtens tørre alle forteltets vinduer af først
Isabella Isaclean Window
Så sprøjtes IsaClean Window på vinduet. Sprøjt kun IsaClean Window på et vindue ad gangen. Vinduet skal poleres tørt, før du fortsætter med det næste vindue
Isabella Isaclean Window
Der medfølger en mikrofiber klud til at polere vinduerne med. Den er dog ikke særlig stor, og bliver hurtigt gennemblødt. Vi brugte et gammelt viskestykke af bomuld i stedet for.
Isabella Isaclean Window
Så poleres vinduet indtil al IsaClean Window væsken er tørret af, og vinduet er blankt. Det går hurtigt, og som du kan se, bliver vinduet skinnende blankt.

Vi lod andre på campingpladsen prøve produktet, og de var af samme opfattelse som os – nemlig at det er let, og at vinduerne både bliver rene og blanke. Det tager under 5 min. at rengøre og polere et vindue, og IsaClean Windows kan benyttes både udvendigt og indvendigt på forteltets vinduer.

Den vejl. udsalgsprise for 1 liter IsaClean Window er kr. 97,-

Få flere oplysninger hos Isabella

Prøv også at læse disse indlæg