Nyd årstiderne i dit Isabella Villa

af Bjarne Søby
Med en Isabella Villa kan du nyde alle fire årstider på campingpladsen

Campinglivet er vidunderligt! Ikke kun når solen skinner og sommeren er på sit højeste. Campinglivet kan dog være en udfordring i ydersæsonerne, og kræver til tider det allerbedste udstyr

Med en Isabella Villa kan du nyde alle fire årstider på campingpladsen med maksimal komfort, masser af plads og mulighed for at lade dit Villa stå, mens vognen køres væk og måske bruges til en tur sydpå i sommerferien.

Isabella Villa er et helt unikt helårs-/fastliggertelt. Konstruktionen er lavet med tanke på størst mulig stabilitet og lang holdbarhed. Villa er modulopbygget, og du kan vælge mellem flere forskellige moduler. Dermed kan du sammensætte dit Villa lige netop som du ønsker.

Når et fortelt skal bruges hele året, stiller det høje krav til materialerne, da indeklimaet skal være optimalt, både på en varm sommerdag og en dag, hvor sneen daler ned. Samtidig skal konstruktionen kunne modstå efterårstorme og kraftigt regnvejr. Villaen har udluftning i begge gavle og åndbart Isacryl sikrer et godt indeklima, og sikrer at luften kan cirkulere på en varm sommerdag. Ønskes flere udluftningsmuligheder kan et oplukkeligt frontpanel med myggenet tilkøbes.

Gode ventilationsåbninger i gavleneGode ventilationsåbninger i gavlene

Villas taghældning gør, at der ikke ophobes sne på taget og vinduesmaterialet kan tåle ekstreme kuldegrader. Desuden er vinduerne udstyret med klapper i stof, så du let kan dække vinduerne af. Isabella Villa er bygget op af et aluminiums profil-stel, og konstruktionen er lavet med tanke på størst mulig stabilitet – også når efterårstormen raser og regnen pisker ned.

Brug Isabella Villa på alle slags vogne

Isabella Villa fås i to bredder, er udstyrret med polstret sluse og mellemstykke i taget og kan dermed anvendes på alle vognstørrelser (der kan dog være behov for specialtilretning især ved små vogne). Også på autocampers kan Villa bruges, dog med en maksimal højde på 265 cm.

Villa bygges op af moduler, der samles med lynlåse på aluminiums-profilstellet. Dette forenkler opbygningen og gør også, at modulerne let kan skiftes ud, uden at hele teltet skal tages ned. Er du handy anlagt, kan du sagtens selv samle din Villa. Forhør dig hos din lokale forhandler, hvis du ønsker at få dit Villa færdigsamlet og monteret. Villa skal monteres på et 10 cm højt gulv. Tal eventuelt med din lokale forhandler eller en tømrer om at bygge det, hvis du ikke selv har mod på det.

Græskanten fastgøres til soklen, så teltet er så tæt som muligtGræskanten fastgøres til soklen, så teltet er så tæt som muligt

Når du køber et Isabella Villa følger der aluminiums-profilstel, tag, gavle og bagstykker med som standard, dør- og vinduespartier samt lyse Frame gardiner. Derudover får du tilslutningssæt med tagsluse og puder, understykke og hjulafdækning. Vinduesparti med myggenet, termoloft, vintersikring og tagrende kan tilkøbes som ekstraudstyr. Ønsker du at køre campingvognen væk fra dit Villa, kan en bagvægsaflukning også tilkøbes som ekstraudstyr.

Man kan køre ens campingvogn fra et Villa fortelt og lade teltet blive ståendeMan kan køre ens campingvogn fra et Villa fortelt og lade teltet blive stående

Læs mere om Isabella Villa og se de forskellige kombinationsmuligheder på Isabellas hjemmeside (link herunder)

Links:
Relevante Link(s) : Isabella

Prøv også at læse disse indlæg