Annonce (læs mere efter annoncen)

Nye autocamperpladser ved Elmia i Jönköbing

af Ann Karina
Elmia stellplads

På trods af Coronatiden kigger Elmia fremad og udvikler imens verden står stille.

I slutningen af ​​maj står tyve nye pladser klar til autocampere ved Elmia. Anlægget, som vil være tilgængeligt for alle, der besøger Jönköping, har adgang til elektricitet og en servicestation med ferskvand og avtømningsmuligheder af gråt og sort vand.

– Jönköping har brug for flere autocamperpladser, og så passer det fint, at Elmia, der organiserer Elmia campingmessen hvert år, står for dette, siger Klas Brandt, messechef for Elmia Husvagn Husbil.

Standpladserne vil være åbne hele året rundt for turister såvel som udstillere og besøgende på Elmia. Betaling sker let på stedet via en betalingsstation.

Annonce (læs mere efter annoncen)

– Det er meget naturligt for os her i Elmia kan have autocamperpladser så tæt på messecenteret. Ikke kun for besøgende og udstillere, men også for alle, der besøger Jönköping eller kommer forbi i transit via E4, siger Klas Brandt.

Placeringen af ​​lokaliteterne med Elmias placering nær Vättern og Rosenlunds banker tæt på byens centrum er meget attraktive. Dette betyder, at gæsterne bl.a. også er tæt på byen, butikker og restauranter. Derudover nem adgang i direkte forbindelse til Sveriges vigtigste vejkryds, hvor E4 møder den nationale motorvej 40.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg