Nye dansk opbyggede campervans på det danske marked

af Pressemeddelelse, Reimo
reimo presse campervan mercedes vito

Reimo introducerer sine funktionelle campervans på det danske marked, i samarbejde med Rydberg & Søn Autocenter som opbygger af bilerne.

 

Det tyske Reimo indtager nu det danske campervan marked med Reimo Van-Concept, hvor det er det århusianske autocenter, Rydberg & Søn Autocenter, som opbygger kassevogne og minibusser til Reimo Campervans.Indtil videre har det danske campervan marked været domineret af et enkelt bilmærke som bare tilbød en standard-produceret version af campervan. Det vil vi gerne ind og gøre noget ved, da vi mærker en markant stigende efterspørgsel på disse miniudgaver af autocampere, som samtidig kan benyttes som en fed familievogn, fortæller Torben Qvist Bærholm Lauritsen, Export Manager hos Reimo.

Konceptet med opbygning af campervans på kassevogne og minibusser er i hastig fremmarch i Tyskland, Frankrig, Spanien, USA og Canada. Hvor det tidligere var helt uhørt at amerikanere ville køre rundt i disse minibiler, er det nu blevet en trendy bil til den aktive familie. Bilerne bliver indrettet med super funktionelle Reimo moduler og systemer, bl.a. med 2 sovepladser i kabinen, når bagsædet lægges ned og bliver til en komfortable dobbeltseng, et funktionelt køkkenmodul med vask, køleskab, komfur og skuffer. Derudover bliver bilerne opbygget med det unikke Reimo hævetag med indbygget sengesystem med plads til 2 personer. Fordelen ved denne type vogn er, at man behøver ikke at have flere biler, da denne campervan oftest anvendes som familiens bil nr. 1, med køreegenskaber og komfort som i en luksus personvogn – samtidig med at man har en campervan, som er nem at komme omkring med på ferien. Vognen kan problemfrit køre ned i byernes parkeringskældre, takket være det flade design på Reimo hævetaget.

Det unikke ved Reimo Van-Concept er at man kan få opbygget sin campervan til at opfylde ens individuelle behov. Det er et koncept hvor kunden kan bestille individuelt, i forhold til f.eks. gulv, skabe og indretning. Vognene vil især henvende sig til børnefamilier, aktive mennesker som muntainbikere, surfere, lystfiskere, kajakroere og friluftsmennesker i al almindelighed. Reimo udvikler og producerer sine campervan produkter på egen fabrik i Tyskland ved Frankfurt. Det er alt sammen udviklet og designet af erfarne campister. Modulerne bliver så anvendt til opbygning af de individuelle biler hos Rydberg & Søn Autocenter, fortæller Torben Qvist.

På messerne Ferie Fritid i Odense Congres Center (26.-28. Januar) samt Ferie For Alle i Messecenter Herning (23.-25. Februar) bliver der Danmarkspremiere på den første dansk opbyggede Reimo campervan, som vil være en REIMO TrioStyle Mercedes Vito.

Ud over Mercedes Vito tilbydes der Reimo Campervan løsninger baseret på VW T6, Opel Vivaro, Renault Trafic, og Ford Transit samt Reimo MiniCamper løsninger til VW Caddy og Citroen Berlingo.

Se mere her: Reimo

Prøv også at læse disse indlæg