Nye smarte hynder og sidebord til campingstole

af Pressemeddelelse
wecamp presse 0712 hynder 01

Til dig, der vil gøre lidt ekstra ud at dine campingstole, har du nu mulighed for at øge komforten yderlige med disse nyheder fra Wecamp. F.eks. kan dette smarte sidebord kan sættes på stolens ben, hvis benene er parallel med hinanden. Sidebord har to runde og to mindre aflange fordybninger.

 

Fordelen ved bordet er, at du kan have småting som f.eks. telefonen, nøglerne, sodavanden eller øllen lige ved hånden uden at skulle lægge det fra dig. Prisen er 79,00 kroner.

 

Sort Wecamp hynde

Den smarte sorte hynde med blanke ringe i siderne kan justeres med bindebånd så den passer på forskellige stoletyper. Prisen er 199,00 kroner.

Wecamp Sidebord til stol

Micro fiberhynde

Annonce (læs mere efter annoncen)

Den kraftig hynde med aftageligt Micro fiber betræk, tåler maskinvask, og øger siddekomfor-ten til det maksimale. Hynden trækkes ned over stolens ryg og spændes fast, så den bliver hvor den skal være. Farven er mørkegrå og koster 248,00 kroner.

Wecamp Sidebord til stol
Links:
Relevante Link(s) : Camper
Annonce (læs mere efter annoncen)

En Autocamper kan sagtens bruges hele året!
En autocamper er ikke kun begrænset til brug om sommeren. Rigtigt mange moderne autocampere er 100 % vinteroptimeret, så de kan bruges hele året. Hos AutoCamp i Låsby rådgiver de gerne.

Læs mere her >>>0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar