Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Tyskland hitter i sommerferien

af Bjarne Søby
bro eller faerge tyskland

6 ud af 10 danskere skal på sommerferie i udlandet denne sommer, og i år er det Tyskland, som er danskernes foretrukne rejsemål. Mange søger dog også længere sydpå til Spanien og Italien, ligesom Grækenland stadig er en dansk favorit. Planlægger du at rejse til udlandet mellem den 9. og den 22. juli, kan du godt forberede dig på ventetid og køer.

Størstedelen planlægger nemlig at rejse af sted i uge 28 og 29. Det viser ny undersøgelse foretaget af valutavirksomheden FOREX Bank blandt 2.778 danskere fra hele landet.

6 ud af 10 holder sommerferie i udlandet
Det danske sommervejr er ikke meget at råbe hurra for i disse dage, og 6 ud af 10 danskere (57 pct.) planlægger da også at forlade landet og tilbringe sommeren i udlandet i år. Men vejret får os ikke til at rejse længere væk end lige syd for grænsen.

Mere end en halv mio. danskere planlægger i år at holde sommerferie i Tyskland (16,2 pct. af udlandsrejserne), hvilket gør Tyskland til danskernes foretrukne feriedestination denne sommer. Spanien og Italien ligger også på danskernes top 3 over rejsemål i sommeren 2012.

Grækenland er stadig et populært rejsemål
Danskerne har dog heller ikke vendt Grækenland ryggen på trods af landets økonomiske problemer. Således kommer Grækenland ind på en fjerdeplads med 11,1 pct., hvilket svarer til at 350.000 danskere tager til Grækenland denne sommer.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Danskerne rejser i uge 28 og 29
Den foretrukne sommermåned for udlandsrejser er uden tvivl juli måned, men især i uge 28 og 29 bør man forberede sig på ventetid både på vejene og ved feriestederne. Alene i uge 28 finder 20,1 pct. af danskernes udlandsrejser sted, og i uge 29 er 20,7 pct. af de udrejsende danskere i udlandet. Således vil knap 640.000 danskere opholde sig udenfor Danmarks grænser i uge 28 og knap 660.000 vil forlade landet i uge 29.

God sommer 🙂

 

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg