Annonce (læs mere efter annoncen)

Nyt tagklimaanlæg fra Truma – Aventa compact

af Bjarne Søby
presse truma 110718 aventa compact 01

 

Hellere lille og vågen! På messen Caravan Salon 2018 lancerer Truma det nye klimaanlæg Aventa compact. Navnet siger det hele: Apparatet er yderst kompakt og passer også til køretøjstage, hvor der kun er lidt plads.

“Vi har udviklet Aventa compact specielt til kassevogne og mindre autocampere eller campingvogne,” forklarer Bernd Gerlach, direktør for European Retail Management.

En absolut letvægter

Med sine 27,5 kg er det nye Truma Aventa compact det letteste tagklimaanlæg på markedet. Samtidig køler anlægget effektivt og ekstremt hurtigt med en effekt på 1.700 W. Og med et lavt strømforbrug på 2,8 A egner det sig desuden til campingpladser med utilstrækkelig sikring.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Kompakt luftfordeler

Den lille luftfordeler er også en nyhed. Med sine kompakte dimensioner sparer også den plads i autocamperen eller campingvognen. Fire udtag, der kan indstilles individuelt, fordeler den kølige luft jævnt og sørger for et ideelt og behageligt indeklima.

Støjsvag og intelligent

Vi har taget ekstra hensyn til lydstyrken. Det nye tagklimaanlæg er yderst stille i drift og er udstyret med en gennemprøvet sleep-funktion med reduceret blæserdrift. Så er der garanti for rolige nætter og et godt forhold til naboerne på campingpladsen! Truma Aventa compact kan selvfølgelig betjenes nemt og bekvemt via appen og tilsluttes Truma iNet System.

Kunder, der har Truma Combi, Truma VarioHeat eller Alde-varmeanlæg, kan dermed også nyde godt af den automatiske klimakontrol. Det er ikke kun apparatet, der er gennemtænkt – det er installationen også: Specielle monteringsrammer sikrer en hurtig og tæt montering – selv på strukturerede kassevognstage.

En Aventa-familieforøgelse

Den nye Truma Aventa compact erstatter det hidtidige “lille” tagklimaanlæg Aventa eco. I januar 2019 vokser Aventa-familien yderligere – med den 2.200 W stærke Aventa compact plus. “Sammen med det store Aventa comfort, der køler med 2.400 W, fuldender vi dermed vores klimaanlægssortiment ved at tilbyde et passende apparat til alle slags kølebehov,” udtaler Gerlach.

Aventa compact fås fra slutningen af august 2018 hos alle autoriserede Truma Partnere.

Vigtige fakta om Truma Aventa compact:

  • • Vægt: 27,5 kg
  • • Kuldeydelse: 1.700 W
  • • Mål,udvendigenhed:785x560x265mm(LxBxH)
  • • Mål,luftfordeler:556x496x46mm(LxBxH)
  • • Strømforbrug: 2,8 A

 

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar