På tur til Camping Mitte

af Karin
sundorf camping mitte 01

Karin, der er bruger her på AltOmCamping.dk var en af de heldige vindere af et ophold på en campingplads – i Karins tilfælde Camping Mitte i Tyskland. Her er hendes beretning fra deres tur.

 Karin fortæller:

Da jeg var så heldig, at vinde konkurrencen om 7 gratis overnatninger på Camping Mitte, vil jeg her fortælle lidt om vores tur dertil.

Efter at have været på ferie rundt i Tyskland, ankom vi fredag den 23 Juli, til Camping Mitte, hvor vi inden havde reserveret en plads, så vi var sikre på ikke at køre forgæves.

Vi blev i receptionen modtaget af Anette,(skønt at man kunne snakke dansk igen 😉 ) som syntes vi lige skulle gå ned og se om pladsen var blevet ledig, da folk må blive på pladsen til kl. 14, og vi allerede var ankommet kl. 12.30, men de forrige lejere var kørt, det meddelte vi så, og kunne derefter køre til vores parcel, vi havde bedt om at ligge tæt ved toilettet, da vi ikke sådan “rigtigt” har toilet i vores lille Safari 280 (godt nok en porta potti, til nødstilfælde) og det kom vi også til.

 

Vores plads lå i den bagerste ende af pladsen, ved den anden service bygning, som indeholder køkken, bad, toiletter, vaskemaskine/tørretumbler. Foruden at vi lå tæt på toilettet, så var vi også tæt på vand, da der imellem rækkerne af parceller står vandposter, så lettere kunne det ikke blive.

Camping Mitte
Vores Safari 280 med solsejl

Vejret var rigtigt fint da vi ankom, så det hele var bare perfekt, vi havde som tidligere skrevet, ligget på et par andre campingpladser i Tyskland, og da vejret var nogenlunde med os, så brugte vi kun vores shadow 3m, og så et læsejl når det blæste, vi havde godt nok taget vores fortelt med, men det blev slet ikke brugt på hele turen, og så er det jo dejligt nemt at rejse rundt, når man kun skal sætte solsejl.

Jeg havde som sagt vundet 7 overnatninger, men da vi havde været af sted i et stykke tid, inden vi ankom til Camping Mitte, så ville vi ikke bruge alle dagene, så vi blev der i 5 overnatninger, og brugte så de sidste to dage, til AOC træffet.

Camping Mitte ligger i byen Medelby, og da det jo ikke er ret langt fra den danske grænse, så ligger der i byen en dansk skole, og ved siden af skolen er der en skov, som kaldes Vikingeskoven, det er de danske (og måske også tyske børn) som laver ting og sager derover, der er mange små stier, og hver sti, har sin egen lille farve viking, så man ligesom kan følge en rute, rigtigt fint sted at gå tur med sin hund/e, (men husk posen).

Camping Mitte

Camping Mitte

Camping Mitte

I Medelby ligger der også et par spisesteder, det ene hedder Kreta, og som navnet antyder, er det græsk, kan kun anbefale at tage en tur der til, man spiser billigt, men man skal være sulten, for hold da op, nogle portioner de serverer, man går i hvert fald ikke sulten derfra. Der ligger også en kro, den har vi ikke prøvet, men har hørt at der også er godt.

Camping Mitte
Restaurent Kreta i Medelby

Den dag vi ankom, skulle der være sommerfest på pladsen, med ballon Ole og fællesspisning om aftenen, men desværre var vejrguderne ikke venlige, men så er det jo godt at pladsen har nogle indendørs faciliteter, nemlig en multihal. Senere på aftenen, kunne man i denne multihal opleve selveste Elvis optræde, vi var ikke selv med til festen, da vi var lidt trætte efter en lang køretur, men Elvis skulle vi da lige høre.

Camping Mitte

I dagene vi var på Mitte, kørte vi lidt rundt i området, vi var bl.a. ude ved digerne, hvor vi kunne se over til Sylt, på turen derud, måtte vi stoppe et par gange for autotoget, det er et tog, hvorpå biler holder, og som så bliver transporteret over til Sylt via en dæmning, som er den eneste vej dertil.

Camping Mitte
Biltoget til Sylt

Det så jo lidt spændende ud, men vi vidste ikke hvor man kørte ombord på toget, så den eneste mulighed var at følge sporet, sporet endte i Westerland, vi undersøgte så hvad det kostede, og prisen var lidt over 91 euro for en dag, det var tur/retur + vi så også kunne komme ind i badeland og akvarium for 2 personer, men det droppede vi, mest på grund af det var sent på dagen. Ellers kørte vi bare lidt rundt, og så hvad vi mødte på vores vej.

Handle muligheder er der også mange af, der er selvfølgelig Flensborg, som er en utrolig hyggelig og flot by, som vi også brugte et par timer på en dag. Ellers er der Süderlügum, hvor der tillige er grænsehandel, men når vi skulle handle kød og grønsager, så kørte vi til Leck, som ligger ca. 14 km væk, hvor der var en pæn stor by, og flere indkøbs muligheder, vi handlede meget i “Family” som er noget i retning af brugsen, men ikke så dyr. Men ellers så hyggede vi og slappede af på campingpladsen, svømmede i den indendørs pool, og gik ture. Alt i alt, havde vi nogle rigtig gode dag, på Camping Mitte, og glæder os til at bruge de sidste overnatninger dernede. Og det er da bestemt ikke sidste gang vi tager dertil.

På vores egen hjemmeside http://www.sundorf.dk/ har vi også skrevet om vores tur, og der er i velkommen til at kikke.

Camping Mitte
En af servicebygninger på Camping Mitte

På Camping Mitte, er der nogle rigtig gode og flotte faciliteter + meget mere, men dem kan i selv læse om på deres hjemmeside.

Links:
Relevante Link(s) : Camping Mitte

 

 

Prøv også at læse disse indlæg