Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Positionsstol der er optimeret til CamperVans

af Bjarne Søby
Westfield Royal Prince Positionsstol er meget kompakt

Westfield Royal Prince positionsstol fylder minimalt i sammenklappet stand, og er designet til rejser med CamperVans og mindre campingvogne. Den er meget kompakt og alligevel meget komfortabel.

Denne artikel er lavet som et betalt partnerskab med Camper Fritid.

Westfield Royal Prince vejer kun 4 kg. Kun 10 cm. bred og 79 cm. høj i sammenklappet stand. Den kommer i to farver, nemlig Grå og Blå – begge med Duradore 3D betræk. Det er det samme betræk som Westfield bruger på flere andre stole. Det har den unikke egenskab, at det ikke suger fugt. Så skulle man glemme stolen uden i regnen, så betyder det ikke noget. Vandet passerer gennem betrækket, og den tørre lynhurtigt.

Westfield Royal Prince Positionsstol med justerbart ryglæn
Westfield Royal Prince Positionsstol kan indstille ryglænet i 4 forskellige positioner.

Den er som nævnt designet til brug sammen med CamperVans og mindre campingvognen. Her er der sjældent megen plads til baggage, og da Royal Prince Positionsstolen ikke fylder særlig meget, er det lettere at få plads til den i kompakte køretøjer. 

Annonce (læs mere efter annoncen)

Den kompakte størrelse betyder at siddehøjden kun er på 50 cm. Man skal derfor have et bord, der kan justeres til en lav højde, for at kunne nå op til bordet. Men som ved alle andre stole fra Westfield sidder man virkelig komfortabelt i Royal Prince stolen.

Vi har lavet denne lille video, hvor du kan se mere til stolen.

Du kan oplysninger om nærmeste forhandler hos Camper Fritid

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg