Pro-User Diamant Lift -Elektrisk cykelholder

af Ann Karina

Cykelholdere til bilen er jo egentligt ikke noget nyt, men denne Pro-User Diamant Lift cykelholder, er alligevel ikke som alle andre.

Pro-User Diamant Lift er en elektrisk cykelholder der kan bære hel 60 kg., så den er meget velegnet til f.eks. el-cykler. Og da den samtidigt kan sænkes ned til næsten jordhøjde, kræver det næsten ingen kræfter at få cyklerne op på cykelholderen.

Pro-User Diamant Lift cykelholder – til både campister og friluftsmennesker

Pro-User Diamant Lift er elektrisk. Det vil sige at hæve/sænke funktionen er elektrisk. Man sætter nøglen i, trykker på en knap og man sænker eller hæver cykelholderen. Samtidigt så låser man cykelholderen fast til trækkrogen, så man kan trygt lade den blive på krogen, selv om man ikke er der.

Denne smarte cykelholder er praktisk på flere måder. Den har som sagt lift. Men den kan også pakkes sammen til at fylde nærmest ingenting. Den fylder næsten ingenting i bagagerummet, eller derhjemme i skuret. Den har et overtræk så den er beskyttet hvis den står ude. Dens mål er Mål: 135 x 74 x 74 cm. Og sammenfoldet mål er: 30 x 74 x 74 cm. Den vejer ca. 25 kg.

Denne cykelholder bruger bilens batteri til at hæve/sænke funktionen. Den kræver et 13-pol stik, men det har de fleste biler med træk jo alligevel i dag.

Det kan virke voldsomt at have en cykelholder med ekstra, ud over alt det andet grej man har med på camping. Men den fylder næsten ingenting i bagagerummet, og vil man opleve ting der ikke lige er inden for cykelafstand fra den campingplads man nu ligger på, er det fedt at kunne sætte cyklerne bagpå, og stadigvæk kunne få oplevelser i det fri.

Du kan se en video med cykelholderen her:

Pro-User Diamant Lift cykelholder kan fås hos de danske campingforhandlere allerede nu. Du kan se en liste over dem her.

Prøv også at læse disse indlæg