Skab dit eget hyggelige lys i forteltet

af Bjarne Søby
mange campinglamper skaber hygge i forteltet

I lang tid var det eneste lys i forteltet en campinglampe hængende over bordet i forteltet. Sådan er det heldigvis ikke længere. Der er kommet en masse nye designer lamper, der giver mulighed for dit helt eget lysdesign.

Vi kender den alle – den kære gamle hængelampe, der trofast har givet os lys over bordet i forteltet gennem mange år. Vi har vores endnu, er er rigtig glade for den. for den giver et godt lys over bordet. Vi har skiftet skærmen ud flere gange – så’n bare for at fælge lidt med tiden. 

Det var i lang tid vores eneste lyskilde i forteltet, men den har aldrig sådan rigtigt kunne lyse hele forteltet op.

Men den tid er slut nu. Der er kommet så mange flotte campinglamper på markedet, at man kan få lys ud i alle kroge af forteltet. Det er både praktisk og hyggeligt, og ved at hhv. slukke og tænde dem individuelt, kan man skabe netop det lys i forteltet, man ønsker.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Mange af lamperne er genopladelige. Det er jeg personlig ret glad for. Det er nemlig mig, der lægger ledninger ud i forteltet på vores rejser. Og med genopladelige lamper, slipper jeg for at trække ledninger rundt i hele forteltet.

campinglampe lanterne harlington giver et varmt, hvidt lys i fortelte
Lanterne Harlington giver et varmt, hvidt lys. Kan indstilles i 3 niveauer. Vejl. udsalgspris kr. 359,-. Det ‘omvendte kræmmerhus’ er ikke en lampe men der imod en insektskræmmer. Begge er fra Camper Fritid.

På mange af lamperene kan man indstille både lysstyrke og farvetemperatur. Det giver endnu flere muligheder for at skabe den helt rigtig stemning med lyset i forteltet.

De første bud på en genopladelig campinglampe med flere indstillingsmuligheder kom fra Camping Agenten for nogle år siden – nemlig Nibe og Thy lampen. De blev hurtigt populære, og nu kommer også Camper Fritid med et bredt udvalg af multifunktionelle, genopladelige campinglamper.

Også Isabella har nogle praktiske genopladelige lamper, der kan sættes direkte på teltstængerne. 

Det som jeg især synes er lækkert ved de mange nye campinglamper er, at de kommer i mange flotte designs. Smag og behag er naturligvis forskellig, men jeg synes mange af dem både er dekorative og flotte.

solarbordlampe ranger campinglampe kan oplades med solenergi eller usb-lader
Solarbordlampe Ranger campinglampe (midt) kan oplades med solenergi eller usb-lader. Vejl. pris kr. 249,-.
solcellen i toppen af ranger bordlampe
Solcellen i toppen af Ranger bordlampe

Et andet plus ved de nye lamper er, at de ikke vejer særlig meget. Vi kan derfor have nok lamper med på vores rejser til at skabe hyggeligt lys på afsætningsborde og andre møbler rundt i forteltet. Det synes vi er rart.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Drømmer du om din egen autocamper?

Drømmer du om det frie liv på landevejen i din egen autocamper kan det godt lade sig gøre inden sommer. DanCamper i Horsens har et stort udvalg af nye og brugte autocampere.

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar