Godt Nytår – vi håber du får et lykkebringende 2020

af Ann Karina

Så er endnu et år ved at gå på hæld, og et nyt står for døren. Her på årets sidste dag vil vi gerne rette en stor og varm tak til alle besøgende på AltOmCamping.dk, vores personale og skribenter, vores kunder og vores samarbejdspartnere.

Når vi tænker tilbage til 2007 hvor vi startede AltOmCamping.dk, så kan vi næsten ikke fatte, at der er sket så meget på kun 12 år.  Vi havde ikke forestillet os at vores blog ville vokse sig så stor så hurtigt, og at vi kan gå 2019 i møde som en af de største og mest alsidige campingblogs i Danmark.

Vi får dagligt feedback på vores arbejde med AltOmCamping.dk, og det er vi rigtig glade for. Det er jo netop sådan feedback – og det både ris og roser – der er er med til at videreudvikle denne side og gøre den bedre. Så bliv endelig ved med at give jeres mening til kende.

Vi sdkal også sige tak til vores annoncører, kunder og skribenter. I er alle meget positive og meget givende at arbejde sammen med. Vi er så glade for jeres støtte og jeres tro på os. Tak for det.

Når vi kigger tilbage på 2019, er vi glade for, at AltOmCamping.dk igen har haft fremgang. Vi håber denne udvikling vil fortsætte i 2020. Der er ikke længe til at vinterens og forårets campingmesser og forhandlernes arrangementer skydes i gang. Vi håber at I alle vil tage jer tid til at besøge både messerne og arrangementerne hos jeres campingforhandler.

Vi håber I alle får mange gode campingoplevelser i 2020. Oplevelser, der vil giver jer gode minder i mange år fremover. Vi håber også at mange af jer vil dele ud af jeres oplevelser og erfaringer på Alt Om Camping.

Så i håb om et rigtig godt camping år i 2019 med masser af oplevelser, vil vi gerne takke jer alle for støtte og opbakning i 2019 og ønske jer alle et rigtig godt og lykkebringende nytår.

Annonce (læs mere efter annoncen)

DancamperDrømmer du om din egen autocamper?

Drømmer du om det frie liv på landevejen i din egen autocamper kan det godt lade sig gøre inden sommer. DanCamper i Horsens har et stort udvalg af nye og brugte autocampere.

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar