Annonce (læs mere efter annoncen)
Combi-Camp Danmarks mest fleksible teltvogn

Smart og billig universalholder til smartphones

af Bjarne Søby
Vi har prøvet en smart universalholder til smartphones. Den kan anvendes campingvogne, autocampere, fortelte og i hjemmet.

Denne universalholder kan bruges både på camping i hjemme. Den fungerer dels som holder for telefonen mens den lades op, og dels holder den styr på både lader og ledning.

Vi kender det alle. Når telefonen skal lades op, ligger den på bordet eller ved siden af sengen, men kablet til laderen flyder ved siden af. Det roder og tager plads op fra andre ting. Generer det dig ikke, så er der ingen grund til at læse videre. Men hvis du godt kunne ønske dig lidt mere orden, så kunne denne smarte holder måske være en løsning.

Det er hvad pakken indeholderDet er hvad pakken indeholder

Annonce (læs mere efter annoncen)

Den danske vejledning er fin, og holderen samles på mindre end et minutDen danske vejledning er fin, og holderen samles på mindre end et minut

Den selvklæbende anti-skrid belægning klistres på, og så er holderen klar til brugDen selvklæbende anti-skrid belægning klistres på, og så er holderen klar til brug

Den er så simpel, men alligevel genial i sin opbygning. Mobilholderen monteres direkte på mobiltelefonens oplader, der så sættes i stikkontakten. Man kan herefter lægge sin smartphone på mobilholderen mens telefonen oplades.

Mobilholderen monteres direkte på laderenMobilholderen monteres direkte på laderen

Den kan benyttes på stort set alle laderes med de ’kantede’ stikDen kan benyttes på stort set alle laderes med de ’kantede’ stik

Mobilholderen er forsynet med anti-skrid belægning, så ens mobiltelefon ligger sikkert i holderen. Man kan desuden rulle opladerens ledning rundt om holderen, så det heller ikke ser så rodet ud med et langt løst kabel.

Ledningen kan rulles op bag på laderenLedningen kan rulles op bag på laderen

Mobilholderen passer til de fleste moderne smartphones. Bredden på telefonen må højst være 63 mm og 130mm. Det svarer til smartphones på størrelse med f.eks. en iPhone. Vi prøvede mobilholderen med en iPhone 5s, og den lå fint i holderen.

Let tilgængelig og styr p å både ledning og lader.Let tilgængelig og styr p å både ledning og lader.

Universal mobilholderen er let at samle. Den medfølgende vejledning er på dansk og det tager under et minut at samle holderen.

Er set hos CampingDeals.dk til kr. 49,95 pr. stk.

Se mere hos CampingDeals.dk

 

Annonce (læs mere efter annoncen)

isabella-cirrus-north--textad

Isabella Cirrus luftfortelt sætter nye standarder

Isabellas nye luftfortelt, Cirrus North er lavet i deres velkendte akryl, som er et let, robust og åndbart materiale, der holder teltets farver smukke i mange år frem.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar