Annonce (læs mere efter annoncen)
Ferie For Alle 2024

Super service fra Isabella

af Bjarne Søby
Super service fra Isabella

Når uheldet er ude, og man får en skade på sit fortelt, kan Isabella’s serviceafdeling i de fleste tilfælde afhjælpe problemet hurtigt og effektivt. Vi fik selv stor hjælp fra serviceafdelingen under vores sommertur i år.

Da vi pakkede ned efter vores ophold på Hasmark Strand Camping, fik vi ødelagt den vulst på forteltet hvor man gør Fix-On beslagene fast. At den blev ødelagt skyldes alene vores egen dumhed. Vi havde taget sider og gavle af forteltet uden at sikre det øvrige telt. Og vi blev straffet for vores glemsomhed på stedet – et kraftigt vindstød fik fat i teltet og blæste stænger og telt hen over taget på campingvognen.

Der skete ikke nogen skade på campingvogn, stangsæt eller teltdug, men vulstbåndet blev revet af flere steder.

Det var et stort problem for os. Dagen efter skulle vi nemlig have teltet op igen på vores næste destination. Vi kontaktede derfor Isabella for at høre hvad der kunne gøres, og der fik vi beskeden: “Kom inden kl. 15, så laver vi teltet med det samme”.

Der er ca. 100 km. Fra Hasmark Strand til Vejle, og vi nåede lige akkurat at komme til Isabella inden Serviceafdelingen lukkede kl. 15.00. Her blev det beskadigede vulstbånd revet af, og et nyt syet på – og det på under 10 minutter. Og så var vores fortelt klart til brug igen.

Super service fra Isabella
Det nye vulstbånd blev hurtigt syet på

At Isabella kan yde denne formidable service skyldes, at Isabella er en dansk fabrik med en service- og produktionsfaciliteter i Danmark. Selvom store dele af produktionen er flyttet til udlandet, så har Isabella beholdt en stor del af deres produktionspersonale. Der er derfor stadig personale med stor viden og kompetence vedr. Isabella’s produkter tilstede i Vejle. Også det meste af produktionsapparatet er bibeholdt og benyttes i dag bl.a. til reparationer.

Nu vil nogen måske tænke, at vi netop fik denne fantastiske service blot fordi vi kommer fra en campingportal, men faktum er, at alle Isabellas kunder kan gøre brug af deres Serviceafdeling. Man kan indsende/indlevere sit telt til reparation. Aftales det på forhånd, kan man ved mindre reparationer få teltet lavet mens man venter. Så denne service er altså ikke kun forbeholdt os.

Isabella ligger endvidere inde med et stort lager af teltduge og reservedele – også fra udgåede modeller. Så man kan i det fleste tilfælde også få udbedret skader på ældre telte.

Den service er der ikke andre producenter af fortelte, der kan tilbyde i Danmark. Store anerkendte producenter som f.eks. DWT, kan selvfølgelig også tilbyde reparation af telte – men det vil som regel ske i Tyskland, og det tager derfor længere tid, at få teltet repareret. Værst er man stillet med de billige telte fra f.eks. Bilka og Harald Nyborg. Ingen af disse kan tilbyde reparation af fortelte. Man kan selvfølgelig selv kontakte en teltmager e.l. men det er langt fra sikkert at man kan få reservedele til de helt billige telte.

Så derfor er vi rigtig glade for at have en producent af kvalitetstelte i Danmark. Skulle uheldet være ude – som i vores tilfælde – kan man nemlig hurtigt for sit telt repareret og fortsætte sin ferie.

Super service fra Isabella
Og så kunne vi fortsætte vores campingferie med vores Commodore Royal

Links:
Relevante Link(s) : Isabella

 

 

Prøv også at læse disse indlæg